Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Διάβαση Χράπας 2013


Ομαδική διάβαση του φαραγγιού της  Χράπας.

  Στις 17 Αυγούστου 2013  οργανώθηκε ομαδική διάβαση του φαραγγιού  της Χράπας, από το Σύλλογο Κρανιωτών Λάρισας,  Η ΞΗΡΟΚΡΑΝΙΑ,  και στηρίχτηκε από πολλούς Κρανιώτες. Στη διάβαση συμμετείχαν φίλοι και μέλη του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μέσω του επαρχιακού τύπου (κύρια της εφ. "Ελευθερία" Λάρισας) του νεοϊδρυθέντος φυσιολατρικού και περιπατητικού τμήματος του, με σημείο συγκέντρωσης τα Καραλίδικα, που επιλέχτηκε ως είσοδος (έμπα) για το φαράγγι. Εδώ  ήρθαν και όσοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του κ. Βαγγέλη Ε. Λάλου και όλοι μαζί
μια παρέα, διάβηκαν το φαράγγι. Ήταν η πιο πολυάριθμη ομάδα περιπατητών (περί τους εξήντα ) που ομαδικά μέχρι τώρα πέρασε  το δυσκολοδιάβατο φαράγγι. Τελικός προορισμός και έξοδος (έβγα) του φαραγγιού, η Βαλανίδα, όπου περίμενε τους τολμηρούς διαβάτες μεταφορικό μέσο και τους επανέφερε στην Κρανιά. Την αξιέπαινη  ενέργεια του κ. Βαγγέλη Ε. Λάλου να συγκεντρώσει και να μοιράσει αργότερα σε cd τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, από πολλά άτομα, στη διάβαση αυτή  συγχαίρουμε και δημόσια.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γραμματέα του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας, Γιώργο Μπλάντα, για την αποστολή του κειμένου και των φωτογραφιών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου