Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Νέα Επιτυχία: Χρυσή η Δώρα Γκουντούρα στο Πανευρωπαϊκό


Σπουδαία διάκριση είχαμε για την αθλήτρια της ξιφασκίας, Δώρα Γκουντουρά που έλκει την καταγωγή της από την Κρανιά Ελασσόνας, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο.
Στον τελικό νίκησε την Κελετσένι από την Ουγγαρία με 15-7 και κατέκτησε αήττητη το χρυσό μετάλλιο μεταξύ 61 αθλητριών. Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, η Μαρία Γεωργία Χούρι κατέλαβε την 5η θέση, η Μαρία Φραγκοζίδη τη 15η, η Αθηνά-Ελένη Ψωφάκη ΑΕΚ την 31η, η Μαρία Αγγέλη την 39η και η Μαρία-Λάουρα Κριζέτινγκ την 43η.
  Η Δώρα Γκουντούρα από την Κρανιά Ελασσόνας κατάφερε πρόσφατα με μεγαλειώδη εμφάνιση να πάρει τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων ξιφασκίας στο αγώνισμα στη σπάθη, που έγινε στο Πόρετς της Κροατίας. Μπορείτε να διαβάσετε, για την τότε επιτυχία της Δώρας, στο άρθρο μας που αναρτήθηκε εδώ.
Καλό θα ήταν αγαπητοί συμπατριώτες, φίλες και φίλοι, ο Δήμος Ελασσόνας και η Δημοτική Ενότητα της Κρανιάς, να τιμήσουν αυτή τη μεγάλη αθλήτρια, τη Δώρα τη Γκουντούρα, σε μια ανοιχτή εκδήλωση για όλους τους φίλους και συμπατριώτες. Η προβολή  και η τιμή τέτοιων προτύπων είναι αναγκαία στην εποχή μας. Πόσο μάλλον όταν το τιμώμενο πρόσωπο κατάγεται από τον τόπο μας και κάνει περήφανη ολόκληρη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου