Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ντοκιμαντέρ: "Ελασσόνα: Το μυστικό μονοπάτι προς το βουνό Όλυμπος".


Παρακολουθήστε, φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπατριώτες, ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ για το βουνό των Θεών, τον Όλυμπο. Το ντοκιμαντέρ είναι παραγωγή Ελληνοαμερικανικής εταιρίας τηλεοπτικών παραγωγών και θα προβληθεί στις Η.Π.Α. και στον Καναδά.
Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ έχει κάτι ιδιαίτερο: Μας ξεναγεί στο βουνό των Θεών από τη μεριά της Ελασσόνας. Γι' αυτό και ονομάζεται: “Elassona: The secret path to mount Olympus” ("Ελασσόνα: Το μυστικό μονοπάτι προς το βουνό Όλυμπος".
Πρόκειται λοιπόν, για το πρώτο τηλεοπτικό αφιέρωμα στο βουνό των Θεών, του ελληνοαμερικανικού οργανισμού Εllopia Media Group, που εδρεύει στην Νέα Υόρκη σε συνεργασία με την αμερικανική τηλεοπτική εταιρεία PBS.
Για την ολοκλήρωση αυτού του πρώτου μέρους της σειράς για τον Όλυμπο που θα προβληθεί στις ΗΠΑ και Καναδά όπως σας είπαμε, ουσιαστικής βοήθειας στα τηλεοπτικά συνεργεία της Ellopia ήταν η συμμετοχή του Ορειβατικού Συλλόγου Ελασσόνος, της Ομάδας Διάσωσης, και του γραφείου εναλλακτικού τουρισμού Olympus Adventure.
Η σκηνοθεσία είναι της Αθηνάς Κρικέλη, δημοσιογράφου.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!
Ο Όλυμπος, αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες, είναι αδικημένος στην προβολή και αξιοποιήσή του, ειδικά δε από τη μεριά της Ελασσόνας. Κεντρικές και τοπικές πολιτικές ηγεσίες, όπως φαίνεται εκ των πραγμάτων, εδώ και πολλά χρόνια δεν έκαναν τα δέοντα.
Να λοιπόν που έρχεται ένα βίντεο με σκοπό να προβάλλει τον Όλυμπο στο εξωτερικό. 
Ολόκληρο το ντοκιμαντέρ θα είναι ελεύθερο στο youtube αφού πρώτα προβληθεί στο εξωτερικό.
Δείτε στη συνέχεια το αξιόλογο βίντεο πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=uCxBGUbmLbY

*Την παραπάνω φωτογραφία μας έστειλε ο φίλος και συμπατριώτης, Βάιος Μπρουζιούτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου