Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Μια...καλόπιστ' κριτική...



Μια... καλόπιστη κριτική από συμπατριώτη μας δεχθήκαμε για το θέμα μας "Απαράδεκτη η κατάσταση με τα παρκαρισμένα οχήματα στην Κρανιά".
Η αλήθεια είναι πάντως, από σχόλια πολλών συμπατριωτών που δεχθήκαμε και στη σελίδα μας στο facebook και εδώ στο blog, αλλά και δια ζώσης, ότι το πρόβλημα που θίξαμε είναι καίριο και χρειάζεται άμεσα λύση.
Ωστόσο, ένας συμπατριώτης μας, ανώνυμα, μας έγραψε τα παρακάτω:
ολα τα χρονια δεν μας εβλαβε αυτο,τωρα που δεν εχτι με τι να ασκοληθειτε αρχιντζατι!!!"

Για να του απαντήσουμε:
"Για πες μας εσύ ρε πατριωτ' τι άλλο πρόβλημα ιεχ του χουριό, γιατί ειμείς ιδώ κι δυο, πιρίπου, χρόνια γράψαμι πουλλά πιστεύου. Πες κι ισύ κανένα! Ειμείς ασχολούμαστι μι τα προυβλήματα του χουριού που δεν ιέχουμι μι τι να ασχουληθούμι, κι εισύ ασχουλίσαι μι εμάς που είσι κι πουλυάσχουλους!!!"

Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας...

3 σχόλια:

  1. εγώ μόνο να πω ότι το πρόβλημα δεν υπήρχε παλαιότερα και γι'αυτό δεν μας έβλαβε. είναι νέο σχετικά φαινόμενο.

    "dey"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε "dey" χαιρόμαστε για τις ωραίες, νηφάλιες και σοβαρές θέσεις που εκφράζεις στα θέματα που αναρτούμε, όπως κάνουν βεβαίως και άλλοι συμπατριώτες μας και φίλοι και όλοι μαζί βοηθούμε όσο μπορούμε τον τόπο μας. Να είσαι καλά φίλε!
      Το Ιστολόγιο μας είναι ένα ελεύθερο και δημοκρατικό βήμα που δημοσιεύει τις απόψεις όλων όσοι καλοπροαίρετα παίρνουν θέση στα προβλήματα του τόπου μας, αλλά ακόμη και αυτών των ελάχιστων φίλων και συμπατριωτών που χωρίς αγαθή προαίρεση και σοβαρότητα εκφράζουν τις όποιες...απόψεις τους.

      Διαγραφή
  2. ξέρω ότι υπάρχουν σύλλογοι μας σε αθήνα, θεσσαλονίκη, λάρισα και αλλού. δεν υπάρχει με αυτούς επικοινωνία για τις δραστηριότητές τους;δεν είναι καλό να αναρτώνται τα προγράμματα των δράσεων τους; χορευτικά, συναντήσεις, συμβούλια κ.α;

    "dey"

    ΑπάντησηΔιαγραφή