Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Βαγγέλη Πουρνάρα




Με χαρά, φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπατριώτες, σας ανακοινώνουμε την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του συμπατριώτη μας, Βαγγέλη Βασ. Πουρνάρα. 
Ο Βαγγέλης με την παραπάνω πρόσκληση μας προσκαλεί όλους και όλες να παραβρεθούμε στην παρουσίαση της ποιητικής του συλλογής με τον τίτλο "Αλαργινά" στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, στην Λάρισα, στις 18 Δεκεμβρίου 2015, στις 7 το βράδυ.
Ο Βαγγέλης Πουρνάρας γεννήθηκε στην Κρανιά, όπου και υπηρέτησε για πολλά χρόνια, έως τη συνταξιοδότησή του, ως υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. Επί πολλά, επίσης, έτη, οι πολίτες τον τίμησαν με την ψήφο τους και είχε ενεργή και μαχητική παρουσία στα κοινά της Κρανιάς και στον μετέπειτα Δήμο Αντιχασίων είτε ως Δημοτικός Σύμβουλος είτε ως Αντιδήμαρχος. Είναι δε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δευκαλίωνα, της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Κρανιάς.
Με την ποίηση, ο Βαγγέλης Πουρνάρας, ασχολείται από τα νεανικά του χρόνια. Ποιήματά του έχουν δημοσιευθεί στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο και έτυχαν ευρείας αποδοχής από το αναγνωστικό κοινό.
Τα "Αλαργινά" είναι η πρώτη ποιητική έκδοση του Βαγγέλη. 
Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο! Τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες τιμούν συνολικά τον τόπο μας και τους ανθρώπους του! Θερμά συγχαρητήρια στον φίλο και συμπατριώτη μας Βαγγέλη Πουρνάρα για την σημαντική αυτή έκδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου