Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο 3ο (Εσπερινό) ΕΠΑΛ Λάρισας και ΑγιασμόςΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.&Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΔΕΥΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

3Ο ΕΠΑ.Λ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΕΣΠΕΡΙΝΟ)
Ταχ. Δ/νση: Ιουστινιανού & Κομνηνών, 
ΤΚ 412 23, Λάρισα 
Τηλέφωνο & FAX: 2410-236182
E-mail: mail@3epal-esp-laris.lar.sch.gr


Λάρισα  8-9-2017
                                      

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνονται οι εγγραφές στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Λάρισας, το οποίο στεγάζεται στο διδακτήριο του 5ου Λυκείου (Ιουστινιανού & Κομνηνών) στο κέντρο της Λάρισας. Μετά από αυτή την ημερομηνία το ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών θα κλείσει οριστικά. 

Οι Ειδικότητες που θα λειτουργήσουν, κατά την σχολική χρονιά 2017-2018 είναι: 1) Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής, 2) Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ, 3) Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών και 4) Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων

Στο 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Λάρισας γίνονται δεκτοί Απόφοιτοι Γυμνασίου, Σ.Δ.Ε., ΕΠΑ.Σ. ή Τ.Ε.Σ. για απόκτηση Απολυτηρίου Λυκείου (ισότιμου με του Γενικού Λυκείου) και Πτυχίου Ειδικότητας (επιπέδου 4) ταυτόχρονα, Απόφοιτοι Γενικού Λυκείου για απόκτηση Πτυχίου Ειδικότητας (χωρίς παρακολούθηση μαθημάτων Γενικής Παιδείας), Απόφοιτοι Τ.Ε.Ε. ή Τ.Ε.Λ. για απόκτηση Απολυτηρίου Λυκείου και απόκτηση Πτυχίου άλλης Ειδικότητας ταυτόχρονα, Εργαζόμενοι στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, προκειμένου να αυξήσουν τα τυπικά προσόντα τους, Άνεργοι και οποιαδήποτε άλλη κατηγορία μαθητών, ανήλικοι ή ενήλικοι, χωρίς όριο ηλικίας.

Για τους ενδιαφερόμενους σημειώνουμε ότι: α) Στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. η φοίτηση είναι 4ετής με
μειωμένο απογευματινό ωράριο (18:00΄-21:35΄), β) Το όριο απουσιών των μαθητών, σε σχέση με τα πρωινά Λύκεια, είναι αυξημένο (130 απουσίες), γ) Οι μαθητές δικαιούνται μεταφοράς από και προς το Σχολείο, δ) Σε όσους ενοικιάζουν σπίτι, με σκοπό την φοίτηση τους, χορηγείται επίδομα ενοικίου, ε) Οι μαθητές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. δικαιούνται αναβολής στράτευσης και στ) Οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα εισαγωγής σε Πανεπιστημιακές Σχολές (Α.Ε.Ι.), στα Ανώτατα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Τ.Ε.Ι.), στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων, στις Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης και στις Σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού.

Εγγραφές γίνονται καθημερινά και τις ώρες 18:00΄ έως 21:00΄.
Πληροφορίες στο τηλ. 2410-236182.

Η Διευθύντρια

Βικτωρία Λάμπρου

Αγιασμός στα Εσπερινά Σχολεία

      Οι Διευθύνσεις του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας, του Εσπερινού ΓΕ.Λ. Λάρισας και του Εσπερινού Γυμνασίου Λάρισας ενημερώνουν τους Μαθητές ότι ο Αγιασμός για το νέο Σχολικό Έτος 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 18.15΄ και τους καλούν να προσέλθουν.
Οι Διευθυντές


Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ.

      Η Διευθύντρια και οι Εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Διδασκόντων του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας συγχαίρουμε τους αποφοίτους του Σχολείου, που μετά τη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Γκράβα Αθηνά
Διοίκησης Επιχειρήσεων (Λάρισα)
Καρκατσέλα Ευθύμιο
Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. (Λάρισα)
Μαργαριτοπούλου Χαρίκλεια
Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)
Μήτρου Οδυσσέα
Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. (Ηράκλειο)
Παπά Ελισαβέτα
Διοίκηση Συστημάτων Εφοδιασμού (Κατερίνη)
Συμεωνίδου Αναστασία
Διοίκηση Συστημάτων Εφοδιασμού (Κατερίνη)
Φερεκίδου Βάια
Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)

      Ευχόμαστε σε όλους καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη στις σπουδές τους.

      Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Λάρισας συνεχίζοντας την παράδοση, είχε ένα μεγάλο ποσοστό εισαγωγής (μεγαλύτερο από 85%) σε ένα ευρύ φάσμα Σχολών της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

      Οι εγγραφές στο 3ο ΓΕΛ για το σχολικό έτος 2017-18 συνεχίζονται μέχρι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Για το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Λάρισας
Η Διευθύντρια
Βικτωρία Λάμπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου