Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Γιάννης Κουτσιώρας και τη νέα χρονιά ομοσπονδιακός προπονητήςΟ Λαρισαίος Γιάννης Κουτσιώρας θα συνεχίσει και την εφετινή χρονιά στη θέση του εθνικού προπονητή στίβου, όπως προέκυψε χθες μετά την πρώτη συνεδρίαση της νέας σεζόν του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, οι επιτελικοί προπονητές και τα μέλη της επιτροπής ανάπτυξης έκαναν τον αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς.
Παράλληλα επικυρώθηκαν τα ονόματα των εθνικών προπονητών σε όλες τις κατηγορίες, καθώς και της επιτροπής ανάπτυξης, που τη νέα χρονιά θα είναι ιδιαίτερα ανανεωμένη. Δύο καινούρια πρόσωπα εντάχθηκαν σε αυτή, ο Χάρης Βαρυτιμίδης και ο Χρήστος Χατζηβασιλείου. Αμφότεροι έχουν πολύχρονη εμπειρία στην προπονητική, ενώ υπήρξαν και τεχνικοί σύμβουλοι στις περιφέρειές τους.
Στην κορυφή του υψηλού αθλητισμού συνεχίζει ο Γιάννης Κουτσιώρας, στην κατηγορία Κ20 (Ε/Ν) ο Χρήστος Μελέτογλου και στην Κ18 (Π-Κ) ο Αποστόλης Αποστολόπουλος. Τέλος τη θέση του Δημήτρη Μιχελαράκη, ο οποίος μετακόμισε στο Βέλγιο, στο Κέντρο Υψηλού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης, θα πάρει ο έμπειρος τεχνικός Χρήστος Χρυσοστομίδης. Το επόμενο διοικητικό συμβούλιο θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά:
Εθνικός προπονητής: Γιάννης Κουτσιώρας
Υπεύθυνος Ε/Ν: Χρήστος Μελέτογλου
Υπεύθυνος Π/Κ: Αποστόλης Αποστολόπουλος
Υπεύθυνος ΚΥΑΘ: Χρήστος Χρυσοστομίδης
Επιτροπή Ανάπτυξης
Μάρκος Καλούδης
Στέφανος Ματάκης
Δημήτρης Χαλβατζάρας
Χάρης Βαρυτιμίδης
Χρήστος Χατζηβασιλείου
Τεχνικός Διευθυντής Αγώνων: Ανδρέας Γκόγκας


* Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια στον συμπατριώτη μας Γιάννη Κουτσιώρα για την επανεκλογή του στη θέση του εθνικού προπονητή Στίβου. Το ήθος του, η εργατικότητά του και οι βαθιές του γνώσεις αναγνωρίστηκαν για ακόμη μια φορά. Καλή δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου