Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Πανελλήνια Διάκριση για τη Χρύσα ΜαστοροδήμουΣτην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού - Τμήματος Γραμμάτων Βιβλίου και Ψηφιακού Περιεχομένου και με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων - Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) η απονομή των βραβείων της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών του 36ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού για το 2017.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και τρεις Λαρισαίοι. Ο κ. Απέργης Δημήτρης απέσπασε το Α’ βραβείο για το μυθιστόρημά του. Η κ. Μαστοροδήμου Χρύσα με έπαινο για το μυθιστόρημα της «Τα τεμάχια» και η κ. Γιώτα Φώτου με έπαινο για το παραμύθι της «Τα χρώματα της Ίριδας».
Η κ. Μαστοροδήμου Χρύσα είναι εκπαιδευτικός και βραβευμένη ποιήτρια (Α’ βραβείο Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, 2008) έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή «Διερμηνείς» ενώ είχε συμμετοχή σε αρκετά βιβλία συλλογικών εκδόσεων με ποιήματα και διηγήματα της, αρθογραφεί σε διαδικτυακά λογοτεχνικά περιοδικά, διοργανώνει παρουσιάσεις λογοτεχνών στη Λάρισα, είναι μέλος της Ε.Λ.Ο.Σ.Υ.Λ και της Π.Ε.Λ ενώ διατηρεί στο διαδίκτυο τη σελίδα «Λογοτεχνικές αναφορές».
Η κ. Γιώτα Φώτου βραβευμένη συγγραφέας εργάστηκε ως σχολική σύμβουλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ενώ έχει εκδώσει αρκετά μυθιστορήματά για ενηλίκους, καθώς και αρκετά βιβλία για παιδιά.
Πηγή: Ελευθερία Λάρισας

* Το Ιστολόγιο εύχεται θερμά συγχαρητήρια στη συμπατριώτισσά μας Χρύσα Μαστοροδήμου και για αυτή τη μεγάλη διάκρισή της. Μας κάνει όλους τους συμπατριώτες της για μια ακόμη φορά περήφανους. Μέρος του έργου της μπορείτε να δείτε στη σελίδα της Χρύσας Μαστοροδήμου που φέρει τον τίτλο: "Λογοτεχνικές Αναφορές". Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στον ιστοχώρο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου