Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Θανάσης Παιδής: Συντήρηση στον δρόμο Κρανιά - Λουτρό - Άκρη από την Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΈργα συνολικού προϋπολογισμού 6.817.350,00 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας είναι έτοιμα να δημοπρατηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. 
«Πρόκειται για έργα ουσίας, έργα τα οποία αντιμετωπίζουν υπαρκτά προβλήματα και δείχνουν τον σεβασμό και το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Θεσσαλίας απέναντι στα καθημερινά ζητήματα των πολιτών», σημείωσε ο κ. Κ. Αγοραστός και συνέχισε: 
«Σε μία δύσκολη περίοδο η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με σχέδιο και προγραμματισμό υλοποιεί έργα χρήσιμα για τον τόπο, έργα που ρίχνουν χρήμα στην πραγματική οικονομία και συντηρούν ή δημιουργούν θέσεις εργασίας. Πρέπει όμως να λειτουργήσει άμεσα η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων, διαφορετικά δημιουργείται εμπλοκή στην παραγωγή και υλοποίηση των έργων, γεγονός που προκαλεί σημαντικά προβλήματα στην πραγματική οικονομία και απώλεια θέσεων εργασίας».  
Όσον αφορά τα χωριά Κρανιά –Λουτρό- Άκρη  ο κύριος Θανάσης Παιδής δήλωσε ότι εντάχθηκε σαν έργο η   «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού 22: Κρανιά - Λουτρό - Άκρη (Δ. Ελασσόνας) από θεομηνία, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ» και το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου