Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Με πολύ κέφι ο χορός των Κρανιωτών της Αθήνας (ΦΩΤΟ)


Με την παρουσία πλήθους συμπατριωτών μας έγινε σήμερα Κυριακή ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρανιωτών της Αθήνας στο μουσικό μεζεδοπωλείο "άμμος". Το κέφι ήταν αμείωτο, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Οι συμπατριώτες και οι φίλοι ανταποκρίθηκαν για μια ακόμη φορά στο κάλεσμα αντάμωσης του Συλλόγου, αφήνοντας πίσω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις και έναν ακόμη πετυχημένο χορό από την πλευρά του Συλλόγου.
Ακολουθούν οι φωτογραφίες που μας απέστειλε ο γαμπρός στο χωριό μας, ο φίλος, Βασίλης Καλαμάρας:








Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στη σελίδα μας στο facebook και να δείτε τα σχετικά βίντεο.

4 σχόλια:

  1. άντε και του χρόνου με υγεία!ενημέρωση-φωτό από τους άλλους χορούς - Θεσσαλονίκη-Λάρισα- δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άλλοι Σύλλογοι δεν μας απέστειλαν καμία ενημέρωση μετά τις εκδηλώσεις τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά δεν υπάρχει φωτογραφία από τους χορούς σε Θεσσαλονίκη-Λάρισα;κανένας δεν μπήκε στον κόπο να βγάλει καμία φωτό; μόνο οι αθηναίοι;
    άλλα έχουμε συνηθίσει από το blog, αναμένουμε ενημέρωση.
    και από κούλουμα στο χωριο, τι έγινε εφέτος; είχαμε φασολάδα δεν είχαμε;καθε χρόνο υπάρχει εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, αγαπητέ φίλε, δεν βάλαμε φωτογραφίες από τους χορούς των Κρανιωτών της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης διότι, παρότι γνωρίζουμε ότι υπήρξαν συμπατριώτες μας που έλαβαν και φωτογραφίες και βίντεο, ωστόσο δεν μας εστάλη τίποτα από τα παραπάνω. Το ίδιο, βεβαίως, ισχύει και για τις εκδηλώσεις του τριημέρου στην Κρανιά.
      Και μιας που μας δίνεται η ευκαιρία με την παρέμβασή σου, να αναφέρω κιόλας ότι συνήθως οι Σύλλογοι (και δεν ξέρουμε αν οφείλεται στους Συλλόγους ή σε συγκεκριμένα μέλη, οι οποίοι έχουν αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι) μας αποστέλλουν πριν τις εκδηλώσεις τους, τις σχετικές ανακοινώσεις τους. Μετά, τίποτα. Επομένως, νομίζω, πως τα καίρια ερωτήματα σου, τα οποία μας απευθύνουν και άλλοι, θα πρέπει να απευθυνθούν σε άλλους...Να είσαι καλά! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή