Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Πλήθος κόσμου στο φετινό Αντάμωμα Κρανιωτών (ΦΩΤΟ)


Με την παρουσία χιλιάδων συμπατριωτών μας και φίλων έγινε και φέτος το ετήσιο - 17ο πλέον - Αντάμωμα Κρανιωτών. Οι απανταχού Κρανιώτες και φίλοι αντάμωσαν για μια ακόμη φορά στον όμορφο χώρο του Προφήτη Ηλία κάτω από τις αιωνόβιες βελανιδιές. Το Αντάμωμα των Κρανιώτων αποτελεί την εξέλιξη του πανηγυριού του Αι - Λια που γιόρταζαν οι πρόγονοι μας παλαιότερα, τότε που οι Κρανιώτες δεν είχαν ακόμη βιώσει τόσο έντονα την πολύπλευρη και βίαιη εγκατάλειψη της επαρχίας και εν συνεχεία την μαζική φυγή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού. Φέτος, κατά κοινή ομολογία, η παρουσία του κόσμου στο Αντάμωμα ήταν σαφώς περισσότερη, τουλάχιστον σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.
Στο Αντάμωμα, εκτός από τον ΜΕΣΚΕ και την Δημοτική Κοινότητα, συμμετείχαν με χορευτικά και οι Σύλλογοι Κρανιωτών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας. Η ορχήστρα η οποία πλαισίωσε το Αντάμωμα ήταν της συμπατριώτισσάς μας Ελένης Θυμιούλα.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ που μας απέστειλε - και τον ευχαριστούμε θερμά - ο γαμπρός στο χωριό μας, Βασίλης Καλαμάρας.  

Χρήστος Γκουνέλας
























1 σχόλιο:

  1. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι φέτος πρέπει να είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη χρονιά . Αυτό φυσικά θα πρέπει να το βλέπουν με περισσότερη σοβαρότητα οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης , διότι όταν ανεβαίνει ο "πήχης επιτυχίας" μίας εκδήλωσης τόσο πιο καλά θα πρέπει να οργανώνεται . Με ευχή και του χρόνου ακόμα περισσότεροι και ακόμα καλύτερα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή