Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Η Δώρα Γκουντούρα προς τους Ολυμπιακούς του Τόκιο


Δυστυχώς για τη συμπατριώτισσά μας πρωταθλήτρια της ξιφασκίας Δώρα Γκουντούρα η πορεία σταμάτησε στον γύρο των "64" στο Γκραν Πρι Ξιφασκίας που διεξήχθη πριν λίγες μέρες στο Κάιρο.
Ωστόσο, η Δώρα σε λίγες μέρες (8, 9 και 10 Μαρτίου) θα αγωνιστεί στην Αθήνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας. Στόχος της - όπως η ίδια το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook - η εξασφάλιση του "εισιτηρίου" για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.
Ευχόμαστε στη συμπατριώτισσά μας Δώρα Γκουντούρα καλή επιτυχία με πρωτιές, συμμετοχή στην επόμενη Ολυμπιάδα και, βεβαίως, Ολυμπιακό Μετάλλιο. Το αξίζει και πιστεύουμε πως θα μας κάνει για μια ακόμη φορά περήφανους! 
Ακολουθεί η ανάρτηση της Δώρας:

 "Δυστυχώς η μέρα δεν πήγε όπως περιμέναμε Top 64 και συνεχίζουμε δυνατά για το επόμενο παγκόσμιο κύπελο στην Αθήνα 8/9/10 Μαρτίου. Σας περιμένουμε όλους να μας στηρίξετε σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια για τον δρόμο προς το Τόκυο 2020 @despina_georgiad #staystrong #workhard#believe #faith #Bwincares #bwinners 💪💪🤺@bwin.gr @pbt_fencing @macronstoreathensnorth @aek_erasitexniki @hellenic_olympic_committee#Bwincares"

Πηγή: welovesports.gr
Ενημέρωση: Γιώργος Ι. Μπαλής

1 σχόλιο:

  1. ολα καλα και μπραβο. τη δευτερα στον αιλια τι εχει ο δημος; μπορει να ενημερωσει καποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή