Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Για 7η φορά Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Κρανιώτισσα Σταυρούλα Γκουντούρα


Για έβδομη φορά στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας η Κρανιώτισσα αθλήτρια του ΓΣΛ TAE KWON DO Σταυρούλα Γκουντούρα, καθώς κέρδισε τον τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που γίνεται στα Γιάννενα στην κατηγορία TUL 1 DAN.

Η ίδια μας λέει ότι περίμενε τη διάκριση, καθώς ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη κάτω από τις οδηγίες του Δημήτρη Μπαλαμπάνου και τώρα νιώθει έτοιμη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα (προκρίθηκε χάρη στην πρώτη θέση)που θα γίνει στα τέλη Αυγούστου στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Όσο για τον στόχο της μας απάντησε "η πρωτιά, αυτό μου λείπει, μέχρι τώρα έχω πάρει χάλκινο μετάλλιο και σε παγκόσμιο και σε ευρωπαϊκό. Νιώθω πολύ καλά και πιστεύω θα τα καταφέρω. Να δικαιωθώ φέτος που ουσιαστικά δεν θα κάνω διακοπές αλλά μόνο προπόνηση" .

Η Σταυρούλα Γκουντούρα για ακόμη μια φορά είπε ότι το άθλημα που αποφάσισε να διαλέξει τη βοήθησε σημαντικά ενώ θέλει πάρα πολύ να κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση αφού στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία είναι κυρίαρχη του αγωνίσματος.

Σωτήρης Κέλλας

* Το Ιστολόγιο "Κρανέα Ελασσόνας" εύχεται θερμά συγχαρητήρια τόσο στη Σταυρούλα όσο και στον προπονητή της τον Δημήτρη Μπαλαμπάνο, αμφότεροι με καταγωγή από την Κρανιά. Μας κάνουν περήφανους στην Ελλάδα για ακόμη μια φορά και ευχόμαστε και σύντομα να καμαρώσουμε τη Σταυρούλα σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες πρωτιές.

Ενημέρωση: Γιώργος Ι. Μπαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου