Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Οι ψήφοι Γάτσα και Ευαγγέλου σε Ελασσόνα, Κρανιά, Λουτρό και Άκρη


Δημοσιεύουμε παρακάτω τα επίσημα αποτελέσματα της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών αναφορικά με τον Δήμο Ελασσόνας συνολικά και εν συνεχεία τα αποτελέσματα στην Ελασσόνα, την Κρανιά, το Λουτρό και την Άκρη.
Κάντε "κλικ" στις εικόνες

Στο Δήμο Ελασσόνας συνολικά


Στην πόλη της Ελασσόνας


Στην Κρανιά


Στο Λουτρό


Στην Άκρη


2 σχόλια:

  1. μετα τα τελικα αποτελεσματα, καλο ειναι να βγουν και τα αναλογα συμπερασματα απο ολους τους εμπλεκομενους στο δημο μας. η απελθουσα δημοτικη αρχη προφανως δεν ικανοποιησε τις προσδοκιες των ανθρωπων που την εμπιστευτηκαν. η αποδοκιμασια ειναι καθολικη, με εξαιρεση 1-2 χωρια της επαρχιας μας. χωρις να χρειαζεται να μπει καποιος σε λεπτομερειες, ο βασικος λογος, που παιζει καθοριστικο ρολο στις επαρχιες σε σχεση με τις μεγαλες πολεις, ειναι οτι ο πολιτης δεν αισθανθηκε τη δημοτικη-κοινοτικη αρχη κοντα του και διπλα του. ο κατοικος του χωριου δεν περιμενει ουτε μεγαλα σταδια, ουτε εργοστασια, ουτε μεγαλα γεγονοτα. θελει τον κοινοταρχη και το δημαρχο μαζι του στα απλα, στα καθημερινα, αυτα που αντιμετωπιζει καθε μερα στο χωραφι του, στη δουλεια του, στο σταβλο του, στη δυσκολη ρουτινα του. τον θελει συγχωριανο, να μιλησουν και να τον ακουει, και οχι απροσιτο στις καρεκλες. δεν τσιμπαει και δε μασαει ο κατοικος του χωριου απο τετοιες συμπεριφορες και καθωσπρεπισμους.
    καλο ειναι να τα σκεφτουν αυτα οι απερχομενοι αλλα και οι ερχομενοι. καλα τα προγραμματα, καλοι οι σχεδιασμοι, καλα τα πυροτεχνηματα και οι γιορτες, αλλα καλυτερες οι σχεσεις εμπιστοσυνης, ασφαλειας και το ενδιαφερον που αισθανεται καποιος απο τους τοπικους μας αρχοντες. προς γνωση ολων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...πόσες φορες ειδαμε το δημαρχο να ερχεται στο χωριο;να περπαταει στους δρομους, να βλεπει αυτος τι χρειαζομαστε, να δειχνει το ενδιαφερον του. να μοιραζεται τις σκεψεις του με τους κατοικους; ποσες φορες αραγε θα πηγε στη βαλανιδα και στο κεφαλοβρυσο;στο λουτρο η στην ακρη;η επαρχια δεν θελει γραβατες και κουστουμια, δεν θελει κυριλικια και μεγάλες ξυλινες πορτες. τρανο παραδειγμα ο γκουνταρας στην αγια, και ο ιδιος θα εχει ξεχασει ποσες φορες εκλεχτηκε. γιατι αραγε;ποτε τον ειδατε με κουστουμια; μαζι με τους αγροτες ειναι καθε μερα στα χωραφια τους και στα καφενεια να τους ακουει. ειναι ενας απο αυτους, ενας συγχωριανος τους, οχι καποιος απομακρος αξιωματουχος. η δουλεια του δημαρχου ειναι να ειναι κοντα στους πολιτες, στα χωρια, οχι στα γραφεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή