Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Στο σκοτάδι οι δρόμοι της Κρανιάς από την Τετάρτη


Κάτοικοι της Κρανιάς κατήγγειλαν στην Ιστοσελίδα μας το γεγονός ότι από την περασμένη Τετάρτη (ήδη εδώ και πέντε ημέρες δηλαδή) οι δρόμοι της Κρανιάς έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι λόγω μη λειτουργίας των λαμπτήρων φωτισμού. Οι συμπατριώτες μας απευθύνθηκαν τόσο στους αρμόδιους της ΔΕΔΔΗΕ όσο και στους αρμόδιους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χωρίς όπως μας είπαν να λάβουν κάποια απάντηση για τη γένεση του προβλήματος, αλλά και για τον χρονικό ορίζοντα της λύσης του.

Πάντως, το πρόβλημα είναι ανάγκη να λυθεί άμεσα, διότι πέρα από τα εμπόδια που δημιουργεί στην κίνηση των κατοίκων με το που πέσει το σκοτάδι, επιπλέον σε λίγες μέρες το χωριό θα δεχτεί πλήθος κόσμου για το Αντάμωμα δημιουργώντας διάφορα προβλήματα. 

Τον αμέσως προηγούμενο καιρό έγιναν πολλές εκλογικές αναμετρήσεις με τελευταίες τις βουλευτικές εκλογές. Υποψήφιοι, εκλεγμένοι και μη, προσέτρεξαν στους ίδιους κατοίκους που τώρα για μια ακόμη φορά ταλαιπωρούνται χωρίς να φταίνε. Τώρα θα ασχοληθούν με το πρόβλημα τους ή θα τους αφήσουν στα σκοτάδια; Υπάρχουν καταγγελίες κατοίκων ότι συγκεκριμένοι αιρετοί δεν απαντούν στα τηλεφωνήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου