Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Ο Βασίλης Παπαγιάννης τοποθετήθηκε Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ε.Α.Δ.

 


Ο συμπατριώτης μας Βασίλης Λ. Παπαγιάννης εδώ και ένα μήνα έχει αναλάβει Προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (Ε.Α.Δ.) Λάρισας με αρμοδιότητα την Θεσσαλία και την Ήπειρο. Η Ε.Α.Δ. είναι μια ανεξάρτητη ελεγκτική υπηρεσία η οποία προέκυψε από την ένωση σχεδόν όλων των ελεγκτικών σωμάτων και έχει ως σκοπό την ενίσχυση της διαφάνειας και την καταπολέμηση φαινομένων απάτης και διαφθοράς στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. 
Το Ιστολόγιο "Κρανέα Ελασσόνας" εύχεται θερμά συγχαρητήρια στον Βασίλη για την ανάληψη των καθηκόντων του και μάλιστα σε έναν τέτοιο ευαίσθητο τομέα για τη δημόσια διοίκηση.
Ο Βασίλης έχει προσφέρει πολλά εμπράκτως και στον τόπο μας παλιότερα από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του τότε Δήμου Αντιχασίων. Επίσης, διετέλεσε και Πρόεδρος του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας και Περιχώρων "Η Ξηροκρανιά".  Άνθρωπος πάντα με υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και στα νέα του καθήκοντα και, γνωρίζοντάς τον, είμαστε σίγουροι πως πάντα θα πετυχαίνει τους στόχους της υπηρεσίας του με τον καλύτερο τρόπο.

Χρήστος Γκουνέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου