Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Ο Λάμπρος Κούτσικος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας

 


Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μετά και τις τελευταίες κρίσεις για την επιλογή Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο συμπατριώτης μας καθηγητής Φυσικής Αγωγής Λάμπρος Κούτσικος τοποθετείται Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας. 
Ο Λάμπρος υπηρέτησε έως σήμερα την Εκπαίδευση από πολλές θέσεις ευθύνης.  Επί πολλά συναπτά έτη οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Βοιωτίας τον τιμούσαν με την ψήφο τους και την εκλογή του στο ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας. Επιπλέον, ο Λάμπρος διετέλεσε και μέλος του ΑΠΥΣΔΕ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.
Παράλληλα, διετέλεσε Διευθυντής στο 2ο Γυμνάσιο της Θήβας, παρουσιάζοντας σημαντικό εκπαιδευτικό έργο με διάχυση στην τοπική κοινωνία.
Στον τομέα του αθλητισμού ο Λάμπρος πρόσφερε τις πολύτιμες γνώσεις του ως Περιφερειακός Προπονητής Μπάσκετ Στερεάς Ελλάδας. 
Επίσης, είναι υπεύθυνος της Τράπεζας Αίματος της ΕΛΜΕ Βοιωτίας και αρχηγός σε κατασκηνώσεις.
Υπήρξε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στ. Ελλάδας με τον συνδυασμό του Θανάση Χειμάρα.
Οι περγαμηνές του, το ήθος του και η υπευθυνότητα που πάντα τον διακατείχε είναι στοιχεία τα οποία σίγουρα θα τον βοηθήσουν στη νέα θέση ευθύνης που αναλαμβάνει άμεσα.
Το Ιστολόγιο "Κρανέα Ελασσόνας" εύχεται θερμά συγχαρητήρια στον Λάμπρο και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του. Είμαστε βέβαιοι πως η διοίκησή του θα είναι παραγωγική προς όφελος της Παιδείας, των μαθητών και μαθητριών και των εκπαιδευτικών. 

Χρήστος Γκουνέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου