Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Εννέα χρόνια Ιστολόγιο "Κρανέα Ελασσόνας"

 


Σαν σήμερα... 22 Δεκεμβρίου του 2012 έγραφε το ημερολόγιο, όταν γεννήθηκε το Ιστολόγιο "Κρανέα Ελασσόνας". Πέρασαν εννέα χρόνια...
Εννέα χρόνια ταξιδιού στο αρχιπέλαγος του διαδικτύου με τόπο αφετηρίας και προορισμού τον ίδιο: την Κρανιά, το χωριό μας.
Σε αυτά τα εννέα χρόνια, αναρτήθηκαν χιλιάδες θέματα για το χωριό μας και όχι μόνο. Πολιτισμός, ιστορία, προβλήματα, πρόσωπα, φωτογραφίες, βίντεο, εκδηλώσεις... Όλα με κέντρο αναφοράς τον τόπο μας και τους απανταχού ανθρώπους του.
930.000 μοναδικές προβολές του Ιστολογίου αυτά τα εννέα χρόνια είναι τιμή για τον τόπο μας που όλες και όλοι αγαπάμε.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους αναγνώστες μας και όλους όσοι μας στηρίζουν συνεργατικά και ηθικά. Και συνεχίζουμε...

5 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά σε όλους Κρανιώτες!.
    Καλή δύναμη στους συνεργάτες του ιστολογίου. Το ιστολόγιο είναι η κλωστή που δένει εμάς με τον τόπο καταγωγή μας. Κρατάει ζωντανές τις μνήμες και ξυπνάει την επιθυμία για ένα ταξίδι στο χωριό,
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία και καλή αντάμωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια! Καλά Χριστούγεννα σε όλους και πάντα με υγεία και χαρά σε συμπατριώτες, φίλους και όλο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κων/νος Κατσαρος,Κοζανη23 Δεκεμβρίου 2021 στις 6:02 μ.μ.

    Κι αν σημερα μεγαλωσες και εκλεισες τα εννια σου,μην απογοητευεσαι,ακομα περνα η μπογια σου.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο ιστολογιο , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους φιλους του,αλλα και στους εχθρους του.Καλα Χριστουγεννα κι Ευλογημενο το νεο ετος σ' ολους τους Κρανιωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια Πολλά, Κώστα! Ποιητικά μας είπες τις ευχές σου! Και όπως το λες: Προσπαθούμε να αγαπάμε και τους εχθρούς μας όπως και τους φίλους μας! Σ' ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξη στο Ιστολόγιο, ήδη από τα πρώτα του βήματα! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά από τον γεννηθέντα Χριστό μας!

      Διαγραφή