Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Με επιτυχία το 19ο Αντάμωμα Κρανιωτών στον Προφήτη Ηλία (ΦΩΤΟ)


Με επιτυχία έγινε χθες Σάββατο μετά από τρία χρόνια, λόγω της πανδημίας, το 19ο Αντάμωμα Κρανιωτών. Πολλοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, αλλά και φίλοι και φίλες της Κρανιάς τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Συμμετείχαν με τα υπέροχα χορευτικά τους όλοι οι Σύλλογοι Κρανιωτών υπό τους ήχους ζωντανής παραδοσιακής και λαϊκής ορχήστρας. 
Σήμερα Κυριακή και ώρα 21.00 στην κεντρική πλατεία της Κρανιάς θα κλείσει η αυλαία του Ανταμώματος με την κωμική, ξεκαρδιστική θα λέγαμε, θεατρική παράσταση "Αναμείνατε στο ακουστικό σας...", από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ με ταλαντούχους ηθοποιούς και υπό την άριστη σκηνοθετική επιμέλεια του Άκυ Μητσούλη. 

Ακολουθούν φωτογραφίες από το Αντάμωμα: 





6 σχόλια:

  1. Με ποια μετρα και ποια σταθμα κρινεται η επιτυχια του ανταμωματος;Ειχε μεγαλη προσελευση;Ειχε διαρκεια; Γιατι ο λαος ηρθε νωρις στις πλατειες;Μηπως τα ανταμωματα να γινονται στις πλατειες;Πως συμμετειχαν οι συλλογοι, εκτος απο τους χαιρετισμους;Η θεατρικη παρασταση, πο`υ εγινε, αν εγινε;Αν αληθευουν οι πληροφοριες, γιατι η Ι.Μητροπολη Ελασσονας δεν εστειλε ιερεα. να τελεσει τη Θεια Λειτουργια στον Ι.Ν.του αγιου Δημητριου την Κυριακη;Ισως ειναι η πρωτη φορα, απο ιδρυσεως οργανωμενου οικισμου, που δεν χτυπησαν οι καμπανες και δεν πραγματοποιηθηκε Θεια Λειτουργια στο χωριο μας.Καλο ξανανταμωμα στο Πασχα του καλοκαιριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, όχι δεν ήταν πετυχημένο σε σχέση με τα προηγούμενα ανταμωματα όλα ήταν πρόχειρα φτιαγμένα . Αυτό βέβαια δεν μειώνει την προσπάθεια όσων ασχολήθηκαν και του αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να δούμε την ιδέα να γίνεται κάθε δεύτερη χρονιά ή κάθε τέσσερα όπως κάνουν στη Δεσκάτη και κάθε χρόνο να γίνεται το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία όπως γινόταν παλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο θέατρο ρε παιδιά ; Δεν έπαιξε η παράσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανακοίνωση του Ιστολογίου αφορά το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Ανταμώματος όπως μας εστάλη από τους υπευθύνους και εμείς το δημοσιεύσαμε. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε καμία άλλη ενημέρωση ούτε για αναβολή, ούτε για αλλαγή ημερομηνίας, χώρου, ώρας κλπ.

      Διαγραφή
  4. μπορεί να μας πει κάποιος υπεύθυνος τι έγινε με την παράσταση; έτσι ανακοινώνουμε μονο προγράμματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ενας καλοπροαίρετος συγχωριανος μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή