Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Η Χαρά Μαστοροδήμου με τον Συνδυασμό του Νίκου Γάτσα


Δελτίο Τύπου

Η Χαρά Μαστοροδήμου είναι ελεύθερη επαγγελματίας και έμπειρη αυτοδιοικητικός. Κατάγεται από την Κρανέα Ελασσόνας. Συμμετέχει στα δημοτικά πράγματα από το 1994 και έχει διατελέσει αναπληρώτρια δημάρχου, αντιδήμαρχος και δημοτική σύμβουλος του πρώην Δήμου Αντιχασίων. Σημαντική ήταν η συμμετοχή της στα αθλητικά δρώμενα της Κρανέας Ελασσόνας, υπηρετώντας για χρόνια ως Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματείου Δευκαλίων Κρανέας.

Είναι παντρεμένη με τον Ορέστη Παπαδόπουλο και μητέρα τριών παιδιών.

Για τη συμμετοχή της Χ. Μαστοροδήμου στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: "Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά τη Χαρά Μαστοροδήμου-Παπαδοπούλου στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.

Η Χαρά υπηρέτησε και θα συνεχίσει να υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση με ήθος, εντιμότητα και διαφάνεια, έχοντας πάντα ως γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Κοινός μας στόχος είναι να ενισχυθούν περαιτέρω οι παροχές προς τους κατοίκους των κοινοτήτων, να βελτιωθούν οι υπηρεσίες σε κάθε κοινότητα και να ενδυναμωθεί η παρουσία του δήμου δίπλα στον κάθε δημότη.

Θέλω να την ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και να της ευχηθώ καλή επιτυχία".



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου