Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Χρύσα Μαστορογιάννη - Νέο Τραγούδι: "Χαραυγή" (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι "Χαραυγή" της συμπατριώτισσάς μας ερμηνεύτριας Χρύσας Μαστορογιάννη. Το Ιστολόγιο Κρανέας Ελασσόνας εύχεται ολόψυχα θερμά συγχαρητήρια στη Χρύσα για το νέο της τραγούδι και να είναι καλοτάξιδο. Οι στίχοι και η μουσική του νέου τραγουδιού της Χρύσας είναι του Βασίλη Παπανικολάου.
Το φωνητικό χάρισμα και η ερμηνευτική ικανότητα της Χρύσας είναι φανερά και σε αυτό το τραγούδι της. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που έχει εδραιωθεί πλέον στον χώρο της μουσικής ως μία καταξιωμένη ερμηνεύτρια σε πολλά είδη τραγουδιού. 

Ακούστε το νέο τραγούδι της Χρύσας στο Youtube






Πριν λίγο καιρό ο δάσκαλος Κωνσταντίνος Γ. Κατσαρός στη στήλη του στο Ιστολόγιο Κρανέας Ελασσόνας με τίτλο "διάφορα αλλά όχι... αδιάφορα" είχε γράψει για τη Χρύσα Μαστορογιάννη τα εξής: 

"Μια ακόμη «πρέσβειρα» της Κρανιάς είναι η τραγουδίστρια Χρύσα Μαστορογιάννη η οποία ζει και εργάζεται στην Κατερίνη και έλκει την καταγωγή της από την Κρανιά (από την πλευρά του πατέρα της). Η Χρύσα είναι κόρη του ανθυπαστυνόμου Νικολάου Μαστορογιάννη, κατοίκου σήμερα της Κατερίνης. Η Χρύσα ξεκίνησε το μουσικό της ταξίδι το 2010 συμμετέχοντας σε ροκ μπάντα, με ξενόγλωσσο ρεπερτόριο. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με έντεχνο, ποπ και λαϊκό τραγούδι, κάνοντας εμφανίσεις με διάφορα μουσικά σχήματα, σε τηλεοπτικά προγράμματα, συναυλίες, εκδηλώσεις συλλόγων και ανταμώματα καθώς και σε πολλές πίστες της Πιερίας, της Μακεδονίας και όχι μόνο.

Τελευταία μας συστήνεται με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά κυκλοφορώντας το νέο της cd με τον τίτλο «Εγώ δε ζω με λογική» σε μουσική του Γιάννη Τσότση, στίχους του Γιώργου Τσοπάνη και ηχογράφηση της Pink Studios. Μέσα από τις φωνητικές αναζητήσεις η Χρύσα έχει διαμορφώσει τη δική της άποψη για την ερμηνεία, έτσι ώστε η φωνή της να φθάνει στον δέκτη-ακροατή με τέτοιο τρόπο που πραγματικά μεταφέρει σκέψεις και συναισθήματα ντυμένα έντονα με μελωδία και λέξεις που απορρέουν από τον στίχο" . 


1 σχόλιο:

  1. Χρύσα,θρρμά συγχαρητήρια!!!.Η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη.Άριστη ερμηνεία με πολύ καλό στίχο και ξεχωριστή μουσική.Καλοτάξιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή