Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΜΕΣΚΕ: "Πάσχα 2016"


Από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κρανιάς (ΜΕΣΚΕ) λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωσή του η οποία αφορά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν τις ημέρες του Πάσχα στην Κρανιά.

 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΣΧΑ 2016
Ο ΜΕΣΚΕ ΣΕ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Δ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ  ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΠΑΣΧΑ 2016».ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ,ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ:
   Κυριακή  1  Μαΐου   και ώρα  8:00 μ.μ  :    Παράσταση  - θέατρο ΣΚΙΩΝ   το οποίο παρουσιάζει ο συγχωριανός μας  Νίκος Γκουντούρας.
Δευτέρα  2 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ   –  Λαϊκοί Αγώνες δρόμου με τη συμμετοχή παιδιών και εφήβων του χωριού μας .  Οι αγώνες  γίνονται  κάθε χρόνο με την ενεργό παρουσία και στήριξη γυμναστών ,γυμναστριών   Κρανιωτών .Μετά το πέρας των λαϊκών αγώνων θα ακολουθήσει  απονομή  κυπέλλων,μεταλλίων και βραβείων.
Δευτέρα    2 Μαΐου    και ώρα   5:00 μ.μ   –   Παραδοσιακοί  Χοροί. Θα  χορέψουν  τα  συγκροτήματα  α)  Παιδιών-γυναικών του συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας και   β)  γυναικών  του ΜΕΣΚΕ  με παραδοσιακά τραγούδια(ακούσματα τοπικά)  και γ) το   χορευτικό  σχήμα παιδιών-εφήβων της Δ. Κοινότητας Κρανέας.
ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝO ΑΝΤΑΜΩMA  ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ  ΜΑΣ.
ΕΚ ΤΟΥ ΜΕΣΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου