Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Σύγχρονη αίθουσα Αγγλικών στο Γυμνάσιο & Λ/Τ Κρανιάς


Σε μία προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους μαθητές του σχολείου, διαμορφώθηκε αίθουσα σύγχρονων προδιαγραφών για τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας κατόπιν πρωτοβουλίας του διευθυντή του σχολείου, κ. Ζέρβα Νίκου.

Βασικός στόχος ήταν η διευκόλυνση της διεξαγωγής της ταυτόχρονης διδασκαλίας δύο ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά) αλλά και η ικανοποίηση της έντονης επιθυμίας των μαθητών να διδάσκονται την αγγλική γλώσσα μέσα σε ένα «αγγλικό» περιβάλλον που θα καθιστά την εκπαιδευτική διαδικασία πιο ευχάριστη.

Καθοριστική ως προς την υλοποίηση αυτής της ιδέας υπήρξε η συμβολή του συλλόγου διδασκόντων (ιδιαιτέρως της αναπληρώτριας εκπαιδευτικού ΠΕ06 Ντάφου Βάνας) και της σχολικής επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας.




Πηγή: Λευκή πόλη (Ειδησεογραφική ιστοσελίδα επαρχίας Ελασσόνας)

2 σχόλια:

  1. Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα να προτείνω κάτι που είναι και εύκολο και χρηστικό νομίζω: μάλλον καταλαβαίνω ότι το blog έχει πολλούς αναγνώστες, οπότε καλό να μπουν κάπου στην πρώτη σελίδα σε έναν σύνδεσμο κάποια χρήσιμα τηλέφωνα του χωριού.
    π.χ. τηλ Γυμνασίου-λυκείου, δημοτικό, τηλ. της κοινότητας, του ΚΕΠ, τηλ. του Δήμου Ελασσόνας, ακόμα και τηλ. των εκλεγμένων εκπροσώπων μας, γιατί όχι, κτλ. έτσι για να μην ψαχνόμαστε αν χρειαζόμαστε μια πληροφορία από μία υπηρεσία στο χωριό.
    "dey"

    ΑπάντησηΔιαγραφή