Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Σχόλιο τριών περιπατητών για δάση της Κρανιάς



Αναδημοσιεύουμε το σχόλιο που μας απέστειλαν χθες τρεις φίλοι περιπατητές αναφορικά με τα δάση στις θέσεις "Μαρμαρούλια" και "Αρβανίτη" στην Κρανιά. Ακολουθεί αυτούσιο το σχόλιό τους:

Unknown27 Δεκεμβρίου 2016 - 8:38 μ.μ.
Αν περπατησει κανεις στο δασος στα Μαρμαρουλια και στου Αρβανιτη θα δει οτι ειναι πολυ πυκνο.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα κατω απο τα δενδρα να μην αναπτυσσεταιη αναλογη χλωριδα και πανιδα (μανιταρια ,χορταρια,λαγοι,ζωυφια κτλ.)Χρειαζεται λοιπον αραιωμα .Κανουμε την προταση προς τους αρμοδιους και περιμενουμε απαντηση.Τρεις φιλοι περιπατητες.

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω ότι δεν είναιη μόνη περιοχή που χρειάζεται παρέμβαση. Συνολικά γύρω-έξω από το χωριό κυρίως, πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις καθαριότητας. π.χ. μετά τον Άγιο Ραφαήλ περνάς και βλέπεις παντού ριγμένα μπάζα, αλλά και σκουπίδια. καθόλου καλή εικόνα. προς το Λουτρό, ακριβώς στη γέφυρα στο ρέμα, άλλα σκουπίδια-μπάζα και μέσα στην κοίτη. απρέπεια και καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος. χρόνια τα βλέπουμε εκεί. δεν μπορεί ο Δήμος- κοινοτητα να κανονίσει να μαζευτούν; θα ξαναρίξουν; δεν νομίζω, αν και η υποχρέωση του Δήμου είναι να τα βλέπει αυτά και να τα καθαρίζει, πόσο να μείνουν εκεί; μνημεία κοντεύουν να γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή