Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Με επιτυχία ο χορός των Κρανιωτών της Αθήνας (ΦΩΤΟ)


Με επιτυχία έγινε και φέτος ο χορός των Κρανιωτών της Αθήνας αλλά και της γύρω περιοχής. Δεκάδες συμπατριώτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Κρανιωτών Αθήνας και αντάμωσαν σε ένα αληθινό γλέντι όπου περίσσευαν τα χαμόγελα και η καλή διάθεση.΄
Θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο για την άψογη οργάνωση! Και του χρόνου!

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του Προέδρου του Συλλόγου και το πλούσιο φωτορεπορτάζ:


Ο χαιρετισμός του προέδρου των Κρανιωτών Αθήνας στον ετήσιο καθιερωμένο χορό του συλλόγου 2019

Αθήνα 31 Μαρτίου 2019
Αξιότιμοι κύριοι πρόεδροι του συλλόγου, φίλοι, προσκεκλημένοι, μέλη του Συλλόγου, Κρανιώτισσες και Κρανιώτες, αγαπητά παιδιά, καλησπέρα σας. 
Ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρανιωτών Αθήνας σας καλωσορίζω και σας εύχομαι να είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. 
Εγώ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας ευχόμαστε καλή Χρονιά, Χαρούμενο, δημιουργικό και όσο το δυνατόν καλύτερο 2019.
Η ενδυνάμωση κι η ενίσχυση των δεσμών με την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Κρανιά αποτελεί σημείο αναφοράς και εργαζόμαστε για την διατήρηση και την ανάδειξη της τοπικότητας, του φυσικού περιβάλλοντος, των εθίμων, των παραδόσεων, των πολιτιστικών δρώμενων, των τεχνών και την ανάδειξη της τοπικής οικονομίας. 
Δύναμή μας, είναι η συλλογική προσπάθεια και η εθελοντική προσφορά.
Δημιουργήσαμε τις κατάλληλες συνθήκες για την κοινή δράση των συλλόγων της Κρανιάς, της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης, ώστε να αναδειχθούν καλύτερα οι παραδόσεις μας και ο πολιτισμός μας.
Εμείς οι Κρανιώτες των Αθηνών προσαρμοζόμαστε στις νέες κοινωνικές ανάγκες που δημιουργούνται και ευελπιστούμε στην επίλυση των προβλημάτων και ιδιαίτερα των αναγκών που υφίστανται οι νέοι μας.
Η λειτουργία και η συνέχιση του συλλόγου εξαρτάται άμεσα από την συμμετοχή των νέων και εμείς τους ενθαρρύνουμε υιοθετώντας τις δικές τους αξίες, ιδέες και οράματα. 
Ας ευχηθούμε το 2019 να φέρει νέα πνοή στο σύλλογο και να αποτελέσει αρχή για μια νέα δημιουργική εποχή. 
Σας ευχαριστούμε που είστε σήμερα μαζί μας και μας τιμάτε με την παρουσία σας στον καθιερωμένο ετήσιο χορό του συλλόγου μας. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του Συλλόγου μας, που για τις ανάγκες της λαχειοφόρου μας, συνδράμουν με τις προσφορές τους και συγκεκριμένα:
• Τον Μουταφίδη Θεόδωρο που δραστηριοποιείται στην Αθήνα σε κατασκευές Κρυστάλλινες-Αλουμινίου-Σιδήρου με την προσφορά μιας κατασκευής αξίας 300€.
• Την Προβίδα Γεωργία που δραστηριοποιείται στην Λαμπρινή με το Κομμωτήριο ΓΙΟΥΛΗ με την προσφορά δύο χτενισμάτων.
• Τον Πουρνάρα Δημήτριο που δραστηριοποιείται στην Κρανιά σε Υγρά-Καύσιμα με την προσφορά καυσίμων αξίας 50€ και ενός τόνου καυσόξυλων.
• Την Νίκκου Ευαγγελία που δραστηριοποιείται στην Κρανιά με την Ψησταριά ΒΕΛΩΝΗΣ με την προσφορά φαγητού αξίας 40€
• Τον ΛΑΛΟ Απόστολο που δραστηριοποιείται στην Κρανιά με το Καφενείο <<Ο ΛΑΛΙΑΣ >>με την προσφορά ενός λίτρου κρανιώτικου τσίπουρου και πέντε λίτρων κρασιού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου

Νικόλαος Β. Μαγκούτας


















* Ενημέρωση: Γιώργος Ι. Μπαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου