Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Στη Νυρεμβέργη Κ19 ο Λαρισαίος πορτιέρο Δημήτρης Γκούμας


Ανοδική πορεία στην καριέρα του διαγράφει στα γήπεδα της Γερμανίας ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια στην ομάδα Κ19 της Νυρεμβέργης.

Ο 17χρονος πορτιέρο, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην SV Planegg-krailing (ομάδα 4ης κατηγορίας), βρέθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στο στόχαστρο δύο ομάδων (Χάιντενχαϊμ και Νυρεμβέργη) του πρωταθλήματος Κ19 της Μπουντεσλίγκα. Αν και αρχικά υπέγραψε στη Χάιντενχαϊμ, η μεταγραφή του ακυρώθηκε τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού κι έτσι η Νυρεμβέργη, που πάντα έδειχνε ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του, προχώρησε χθες στην απόκτησή του.
Ο Λαρισαίος τερματοφύλακας ξεκίνησε από την Ακαδημία Πλίτση σε ηλικία 5 ετών, στη συνέχεια πήγε στην ΑΕΛ, ενώ ο τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός πριν μεταβεί στη Γερμανία ήταν η Δόξα Βαλανίδας, η διοίκηση της οποίας εξέφρασε τα συγχαρητήριά της για τη μεταγραφή του στην ομάδα της Νυρεμβέργης.

Πηγή: Ελευθερία Λάρισας

Στον Δημήτρη γιο του συμπατριώτη μας και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τέλη Γκούμα έχουμε αναφερθεί και παλιότερα με ειδικό αφιέρωμα στο ιστολόγιο "Κρανέα Ελασσόνας". Του ευχόμαστε ολόψυχα θερμά συγχαρητήρια και να συνεχίσει αυτή τη θαυμάσια ανοδική του πορεία στα γήπεδα της Γερμανίας.

* Το θέμα μας απέστειλε ο Μαργαρίτης Μπαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου