Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Βασίλης Πουρνάρας: Ερώτηση προς τον Δήμαρχο Ελασσόνας για την αιμοδοσία



Με την ευκαιρία της αυριανής παρουσίας του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Γάτσα στην Κρανιά με σκοπό να ακροασθεί τους πολίτες, ο συμπατριώτης μας Βασίλης Πουρνάρας μάς απέστειλε την παρακάτω ερώτηση προς τον Δήμαρχο Ελασσόνας και τους τοπικούς δημοτικούς παράγοντες:

"Επειδή λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορώ αύριο να βρεθώ στην επίσκεψη του δημάρχου στο χωριό, θέλω αν γίνεται μέσω του Ιστολογίου να μεταφέρω μια ερώτηση στο δήμαρχο, στον αντιδήμαρχο και στον πρόεδρο. 
Μετά από πολλά χρόνια φέτος δεν έγινε εθελοντική αιμοδοσία στην Κρανιά τις μέρες του Πάσχα, όπως συνηθίζονταν τα τελευταία χρόνια.  Η   ανάγκη για αίμα είναι επιτακτική, οι ελλείψεις στα νοσοκομεία είναι μεγάλες και ως μέλος εθελοντικού συλλόγου αιμοδοσίας δέχομαι συχνά αιτήματα συγχωριανών μου οι οποίοι χρειάζονται αίμα.
Θέλω να απευθύνω την ερώτηση αν σκοπεύουν και αν έχουν προγραμματίσει να κάνουν αιμοδοσία σύντομα στην Κρανιά; 
Σε προφορική μου ερώτηση για το θέμα η απάντηση ήταν ότι είχαμε κορωνοϊό και δεν γινόταν. Ενδεικτικά σας γράφω μια ημερομηνία που έκανε αιμοδοσία ο ΚΣ Ελασσόνας 17 Μαρτίου και μετά από λίγο καιρό και ο δήμος Ελασσόνας, εν μέσω δηλαδή της πανδημίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου