Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

"Για την πραγματοποίηση του Ανταμώματος θα αποφασίσει το Τοπικό Συμβούλιο"



Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δημήτρης Πουρνάρας μας ενημέρωσε πως την ερχόμενη Παρασκευή θα αποφασιστεί στο Κοινοτικό Συμβούλιο για το αν θα γίνει φέτος το Αντάμωμα των Κρανιωτών. Μετά και τα νέα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα της Λάρισας το θέμα του κορονοιού προβληματίζει την Τοπική Κοινότητα. 

14 σχόλια:

  1. λίγο αργά δεν είναι να αποφασιστεί κάτι 10 μέρες πριν το αντάμωμα;αν και όπως φαίνεται από τη γενικότερη κατάσταση, η ακύρωση είναι και πάλι μονόδρομος. επίσημα, γιατί ανεπίσημα ο αη-λιάς θα γιορταστεί στις πλατείες στο χωριό νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορονοιος η επίσημη δικαιολογία για την ανικανότητα να κάνουν κάτι .
    Τα δήγματα τους τα είδαμε πριν την επιδημία του εν λόγω ιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λαος ζητα ανταμωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Το τωρινό συμβούλιο του ΜΕΣΚΕ αν δεν κάνω λάθος απαρτίζεται από τους : Καραλή Κατερίνα πρόεδρος , Κορακιδης Αστέριος , Τρικαλης Θεοδώρα , Πατουνας Χρήστος , Παπαδήμου Ευαγγελία , Γουπος Νικόλαος ( με κάθε επιφύλαξη για τους δύο τελευταίους)

      Διαγραφή
  5. δηλ. όπως βλέπο δεν έχει κανονιστεί κάποια εκδήλωση για τον αιλιά, αν γινει θα γινει μονο το αντάμωμα;ή τίποτα;
    πολύ ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΕΣΚΕ όπως και κάθε άλλος σύλλογος και εθελοντική ομάδα δρουν πάντα συνεπικουρούμενοι στις εκδηλώσεις των δήμων και κοινοτήτων , απ' τη στιγμή που οι τώρα διοικούντες της κοινότητας είχαν απαγορεύσει στον εν λόγω σύλλογο το υπέρογκο ποσό των δύο ευρώ για την είσοδο στο περσινό αντάμωμα που να βρουν τα λεφτά να ξεκινήσουν κάτι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο πάλαι ποτέ περιβόητος ΜΕΣΚΕ μάλλον δεν υπάρχει πια, όλες οι δράσεις πήγαν απευθείας στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ο δήμος πήρε τα χωριά σβαρνα να κάνει εκτός από έργα και εκδηλώσεις

      Διαγραφή
  8. Να σας ενημερώσω για κάτι γιατί εκεί στην Θεσσαλονίκη δεν τα μαθαίνετε όλα . Ο αντιδήμαρχος Καλιακούδας θέλει να κάνει αντάμωμα όχι όμως στον χώρο του Προφήτη Ηλία αλλά στο δημοτικό σχολείο ή στην πάνω πλατεία , ο πρόεδρος Πουρναρας απ' την στιγμή που θέλει ο αντιδήμαρχος δεν θέλει αυτός γιατί είναι κοινό μυστικό ότι οι σχέσεις μεταξύ τους δεν είναι πλέον ούτε οι τυπικές και δεν το κρύβει κανένας απ' τους δυο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μην κολλάμε σε ανωνυμία ή επωνυμία, λεπτομέρειες για ένα τέτοιο θέμα, δεν διακυβεύεται και η εθνική ασφάλεια, για το πανηγύρι μιλάμε.
    στην τελική ας βγει κάποιος και ας πει ότι όχι δεν ισχύει αυτό, ότι οι δύο κοινοτάρχες είναι κολλητοί.
    η ιδεα να γινει σε αλλο σημειο το αντάμωμα πάντως δεν είναι κακή, καλή αλλαγή θα είναι.
    οργάνωση θέλει όμως,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί ο πρόεδρος να μας ενημερώσει τι αποφασίστηκε χθες για το αντάμωμα κι αν ήταν παρόν εκτός από τους τοπικούς συμβούλους και οι δημοτικοί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ούτε οι δικοί του σύμβουλοι του τοπικού δεν πήγαν κι ακόμα δεν ξέρουμε αν γίνει αντάμωμα ή όχι πέντε μέρες πριν γίνει αν είναι να γίνει , ανοργανωσια , προχειρότητα , ανικανότητα και πολλά άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή