Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Ολική Επαναφορά για τον Δευκαλίωνα Κρανιάς

 


Τον τελευταίο καιρό γίνονται κινήσεις από συμπατριώτες μας και φίλους του Δευκαλίωνα με σκοπό την ολική του επαναφορά μετά από χρόνια απουσίας από τα γήπεδα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιθυμούν να δουν και πάλι την ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου της Κρανιάς να αναγεννιέται και να διαγράφει ανοδική πορεία.
Έτσι, οι άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν σε αυτό τον στόχο καλούν αύριο 28 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 έως 14.00 σε γενική συνέλευση μελών στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της Κρανιάς προκειμένου να καταρτιστεί το καταστατικό του νεοσύστατου Δευκαλίωνα.
Ας βοηθήσουμε, λοιπόν, όλοι και όλες, ο καθένας και καθεμιά με τον τρόπο του/της για την επιστροφή της αγαπημένης μας ιστορικής ομάδας. 

4 σχόλια:

  1. Με εισαγομενους παιχτες; Δε γνωριζετε οτι στο Δ.Σχολειο φοιτουν 20 μαθητες;Δε γνωριζετε πως η Κρανια εδω και χρονια εχει μεταναστευσει στη Λαρισα;Δε γνωριζετε πως οι πλειψηφια των μονιμων κατοικων ειναι της 3ης ηλικιας; Ο Δευκαλιων μπορει να ξαναιδρυθει μονο στη Λαρισα απο Κρανιωτες.Αυτη ειναι η προταση μου.Μακαρι ομως να πετυχει η ιδεα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς στο χωριό υπάρχουν ακόμα ενεργά άτομα και θα πετύχουν το στόχο που έβαλαν να κάνουν την ομάδα όπως αρμόζει στο χωριό μας γιατί έχουν και τα δικά μας παιδιά το δικαίωμα να αγωνιστούν γιατί ο στόχος του αθλητισμού πρώτα απ όλα είναι η συμμετοχή . Όσο για το να πάει η ομάδα στη Λάρισα , συγνώμη αλλά πλέον είναι εύκολο να δημιουργηθεί εκεί ένα ξεχωριστό σωματείο κι ας ονομαστεί όπως νομίζουν αλλά ο Δευκαλίωνας είναι θέμα τιμής να παραμείνει στην Κρανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιθανοτερο ειναι να με βλεπεις και να σε βλεπω καθε μερα στο χωριο,αλλα δε σου απαντω, γιατι δε συνηθιζω ν`απαντω σε ανωνυμους.Η ανωνυμια ειναι φοβια.Επαναλαμβανω ομως
      και ευχομαι εκ" μεσης καρδιας ",το εγχειρημα σας να πετυχει και να βοηθησουμε ολοι προς την κατευθυνση αυτην.

      Διαγραφή
  3. τι έγινε τελικά με τη συνάντηση;ποιοι είναι οι ενδιαφερόμενοι;τι αποτέλεσμα είχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή