Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Δώρα Γκουντούρα: «Από την Ελασσόνα στο Παρίσι» – Η στήριξη της ΕΡΤ στην αθλήτρια της ξιφασκίας (ΦΩΤΟ)

 



φωτo: larissanet//Θανάσης Καλιακούδας

ΑΦΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με το σύνθημα «από την Ελασσόνα στο Παρίσι» η ΕΡΤ στηρίζει την 27χρονη πρωταθλήτρια της ξιφασκίας, Δώρα Γκουντουρά, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν σε λίγες μέρες στη Γαλλία.

Η αφίσα της ΕΡΤ, τοποθετήθηκε μπροστά από το Α’ Αρχαίο Θέατρο της πόλης, το πρωί της Πέμπτης στηρίζοντας έτσι την μοναδική αθλήτρια που θα βρεθεί στην «πρωτεύουσα του Φωτός» από το νομό Λάρισας.

Η Ελασσονίτισσα Γκουντούρα, αγωνίζεται στη σπάθη γυναικών την Δευτέρα 29 Ιουλίου και αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της στον θεσμό μετά το Τόκιο το 2021, στο οποίο είχε κατακτήσει την 21η θέση. Πλέον θα πάρει θέση στην πίστα του Grand Palais στο κέντρο του Παρισιού ως «χάλκινη» στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μιλάνο και ως το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο6 του Ολυμπιακού ταμπλό.

Να σημειωθεί, ότι αντίστοιχες ενέργειες θα υλοποιηθούν από την ΕΡΤ και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ανάλογα με την καταγωγή κάθε αθλητή.

Δείτε την αφίσα μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο:



Πηγή: larissanet.gr


 * Το Ιστολόγιο Κρανέας Ελασσόνας εύχεται ολόθερμα καλή επιτυχία στη συμπατριώτισσά μας πρωταθλήτρια της Ξιφασκίας Δώρα Γκουντούρα στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού. Τη συνοδεύουν όλες οι ευχές μας για επιστροφή στην πατρίδα με το Χρυσό μετάλλιο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου