Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Δύο νέα βιβλία με τη συμμετοχή της Δήμητρας Κατσαρού

 


"Ειμαστε κατενθουσιασμενοι που ο νεος μας τομος με τιτλο "Διαταραχες Επικοινωνιας και Λογου: Ψυχοπαιδαγωγικες προσεγγισεις στον χώρο του σχολειου και της οικογενειας" κυκλοφορει απο σημερα απο τις εκδοσεις Gutenberg στη σημαδιακη ημερομηνια της παγκοσμιας ημερας βιβλιου!
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο, το οπισθόφυλλο και τα περιεχόμενα του βιβλίου":






"Ειμαστε εξαιρετικα χαρουμενες/ος που ο νεος μας τομος με τιτλο "Ενταξη και Εκπαιδευση Ευαλωτων και Ευπαθων Κοινωνικων Ομαδων" κυκλοφορει σήμερα απο τις εκδοσεις Gutenberg. Επιμελητριες Μαρια Κουρουτσιδου, Δημητρα Β Κατσαρου και επιμελητης Αλεξανδρος Αργυριαδης. Στο βιβλιο συμμετεχουν εκλεκτοι/ες συναδελφοι/ισσες μελη ΔΕΠ και ερευνητες  απο ολη την Ελλάδα και την Κυπρο. Το βιβλιο χωριζεται σε 5 ενοτητες: θεματα διαταραχων ομιλιας και λογου, θεματα συμπεριληψης, θεματα διαπολιτισμικοτητας και προσφυγικου πλαισιου, θεματα εμφυλης και ενδοοικογενειακης βιας και θεματα ευαλωτοτητας στην παιδικη ηλικια, στην εφηβεια και στην ενηλικη ζωη. Προλογιζει το βιβλιο ο καθηγητης ΤΕΠΑΕΣ Αναστασιος Κοντακος.
Ευχαριστουμε ολους/ες για τη συμμετοχη τους!"










Πηγή: Δήμητρα Κατσαρού (Facebook)


* Το Ιστολόγιο Κρανέας Ελασσόνας εύχεται ολόψυχα στη συμπατριώτισσά μας Δήμητρα Κατσαρού και σε όλους όσοι συνέπραξαν στη συγγραφή αυτών των δύο σημαντικών συγγραμμάτων για την Ειδική Αγωγή, να είναι καλοτάξιδα και αυτά και να βρουν την ίδια μεγάλη ανταπόκριση με τα προηγούμενα.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου