Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Οι Κρανιώτες των Αθηνών επισκέπτονται την Ακρόπολη



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΑΝΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Η καρδιά των Κρανιωτών, των Αθηνών και περιχώρων, την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 09:00, χτυπάει με λαχτάρα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης των Αθηνών. Θα είμαστε όλοι εκεί να θαυμάσουμε και να ανακαλύψουμε τον αρχαίο πολιτισμό μας ,να βιώσουμε την ιερότητα του χώρου και να αφουγκραστούμε τα μηνύματά του, στο πέρασμα των χρόνων!!!όλοι μαζί μικροί ,μεγάλοι, ελάτε να σμίξουμε στην αγκαλιά της Ακρόπολης των Αθηνών!!!.
Η είσοδος είναι Δωρεάν για όλους!!!

Σύλλογος Κρανιωτών Αθήνας.
Η ιδέα για την ανάπτυξη της δράσης «Ανοιχτή Πολιτιστική εμβάθυνση κληρονομιάς» διαμορφώθηκε κατά τις προηγούμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ μέσα από τις συζητήσεις με τους συμπατριώτες μας.Η Ανοιχτή Πολιτιστική εμβάθυνση δίνει την ευκαιρία σε κάθε Κρανιώτη που συμμετέχει, να προσεγγίσει τη γνώση βιωματικά, να την κατακτήσει και να τη χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά, στην ανάδειξη του πολιτισμού και της μεταφοράς της γνώσης σε άλλους ανθρώπους και τόπους. 
Η δράση στοχεύει:
1. στην μάθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς 
2. στην ανάδειξη του πολιτισμού
3. στην ανάπτυξη της ικανότητας για έρευνα, παρατήρηση και ελεύθερη κριτική σκέψη
4. στην ενεργοποίηση και ανάδειξη όλων των εν δυνάμει στοιχείων και χαρισμάτων κάθε Κρανιώτη (μουσική, εικαστικά, ποίηση κλπ). 
Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω οφέλη η συμμετοχή σας καθίσταται δεδομένη μιας και οι δυνατότητες αναλόγων δράσεων είναι περιορισμένη.

ΥΓ. Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η είσοδος είναι δωρεάν!!!
05 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 09:00 στην είσοδο της Ακρόπολης.

Πηγή: Σύλλογος Κρανιωτών Αθήνας (Facebook)

* Ενημέρωση Γιώργος Ι. Μπαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου