Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

"Το προξενιό της Χρύσως" στην Κρανιά Ελασσόνας


Με μεγάλη χαρά είδαμε και "αλιεύσαμε" από το youtube το μικρό θεατρικό "Το προξενιό της Χρύσως". Στο δεκάλεπτο, περίπου, βίντεο, συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας, ξεδιπλώνουν όλο το υποκριτικό τους ταλέντο με δημιουργικότητα και φαντασία. Η σκηνή έχει να κάνει με το προξενιό της Χρύσως και τη σημαντική στιγμή κατά την οποία μαζί με τη Χρύσω δίνονται στον γαμπρό και τα προικιά. Λέξεις και φράσεις Κρανιώτικες μεταφέρονται με ωραίο κωμικό τρόπο επί σκηνής δημιουργώντας μια εύθυμη κατάσταση. 
Το βίντεο γυρίστηκε με την πρωτοβουλία και τη συμμετοχή των οικογενειών Ζέρβα (πλευρά του γαμπρού) και Γκονέλα (πλευρά νύφης). 
Αξίζει, βεβαίως, να αναφέρουμε πως ο Γιάννης και η Χρύσα είναι ήδη αρραβωνιασμένοι (στην πραγματικότητα) και σύντομα θα ενωθούν με τα αιώνια "δεσμά" του γάμου.
Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια στις δυο οικογένειες και σε όσους βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα αυτό το υπέροχο βίντεο. 
Στον Γιάννη και τη Χρύσα ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσουν βίο ανθόσπαρτο! 

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο και τα στοιχεία της ταυτότητάς του, όπως δημοσιεύθηκαν στο youtube:




«Το προξενιό της Χρύσως» Τα γεγονότα είναι αληθινά και έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Προικοσύμφωνο υπάρχει! Παραγωγή: Culturistas Greece Σενάριο: Μαντώ Γκονέλα Σκηνοθεσία: Μίλτιάδης Γκρέκος & Νίκος Σαμαρίνας Κινηματογράφηση - Σκηνογραφία - Ηχοληψία - Μοντάζ: Μιλτιάδης Γκρέκος Χώρος Γυρισμάτων: Ευγενική παραχώρηση της αίθουσας από τον Σύλλογο Κρανιωτών Λάρισας και Περιχώρων ''Η ΞΗΡΟΚΡΑΝΙΑ'' Ενδυματολόγος: Ο καθένας μόνος του Μακιγιέρ: Λία Δικοπούλου Κομμώτρια: Μαρία Μουχτή Υπεύθυνοι Φωτογραφίας Παρασκηνίων: Λία Δικοπούλου & Μαρία Μουχτή Παραδοσιακά Εδέσματα: Ευαγγελία Ζέρβα & Πασχαλιά Γκονέλα Παραδοσιακά Ποτά: Αλέξανδρος Γκονέλας Διακοσμητικά στοιχεία: Ευγενική (και καλά…) χορηγία των Ευαγγελία Ζέρβα & Πασχαλιά Γκονέλα Συμμετείχαν αλφαβητικά οι ηθοποιοί: • Αλέξανδρος Γκονέλας (πατέρας νύφης) • Μαντώ Γκονέλα (μητέρα νύφης) • Χρύσα Γκονέλα (νύφη) • Βασιλική Ζέρβα (μητέρα γαμπρού) • Δημήτρης Ζέρβας (συμβολαιογράφος) • Γιάννης Ζέρβας (γαμπρός) • Θανάσης Ζέρβας (πατέρας γαμπρού) Στις φωτογραφίες είναι ο παππούς Αλέξανδρος Γκονέλας και ο παππούς Θανάσης Ζέρβας. Τραγούδι: Όλοι οι παραπάνω Ντέφι: Δημήτρης Ζέρβας Σας περιμένουμε !!!! Γιάννης & Χρύσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου