Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Κρανιώτισσα επιστήμονας διαπρέπει στην Ειδική Αγωγή


Μετά από τέσσερα χρόνια συστηματικής και επίπονης επιστημονικής εργασίας, η συμπατριώτισσά μας Δήμητρα Β. Κατσαρού εξέδωσε σε βιβλίο (φωτογραφία) μια σημαντική έρευνα για το σύνδρομο Down. Η Δήμητρα είναι μια νέα επιστήμονας η οποία διαπρέπει στην επιστήμη της και πραγματικά μας κάνει περήφανους ως Κρανιώτες, αλλά και ως Έλληνες. 
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Δήμητρα Κατσαρού τόσο για την έκδοση αυτού του πονήματος, όσο και για την εν γένει επιστημονική της προσφορά στον ευαίσθητο τομέα τον οποίο υπηρετεί. Ευχόμαστε επίσης να είναι καλοτάξιδο το νέο της βιβλίο.

Ακολουθεί το μήνυμα της Δήμητρας Κατσαρού με τις σχετικές φωτογραφίες, όπως η ίδια δημοσίευσε στο facebook:



Μετά από τέσσερα χρόνια ερευνητικής δραστηριότητας και ατελείωτες ώρες βιβλιογραφικής ανασκόπησης, προκειμένου τα συμπεράσματα να στηριχτούν επιστημονικά, είναι έτοιμο! Αρωγοί σε όλες μου τις προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής των ατόμων με Σύνδρομο Down η επιβλέπουσά μου, καθηγήτρια γλωσσολογίας Γεωργία Ανδρέου, ο σύζυγός μου Ευάγγελος Μάντσος και, φυσικά, ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος. Το πιο μεγάλο ηθικό ευχαριστώ για τη στήριξή τους ανήκει, όμως, στους γονείς μου Βασίλειο και Ντίνα.
Φωτογραφία εξωφύλλου: Νίκος Νικόπουλος
Εκδόσεις: Μέθεξις
Για λίγες ημέρες μπορείτε να το βρείτε στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, σε προνομιακή τιμή (περίπτερο 15, stand 37).
Παρακαλώ κοινοποιήστε!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου