Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Κουμπαράδες αγάπης και συναυλία για την Ελένη


ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΧΡΟΝΗΣ

Η πόλη δείχνει την αλληλεγγύη της στηρίζοντας την προσπάθεια της τρίχρονης Ελένης για να αποκατασταθεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Κουμπαράδες έχουν πάρει περίοπτη θέση σε εμπορικά και σε καταστήματα εστίασης της πόλης ενώ συναυλία αναμένεται να διοργανωθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης νομού Λάρισας, με αφίσες του στα καταστήματα προσφέρει μέρος των εσόδων και καλεί τους καταναλωτές να ενισχύσουν όλοι μαζί οικονομικά την οικογένεια της Ελένης Μαβίδη. «Ο Σύνδεσμός μας θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια της μικρής Ελένης για να αποκατασταθεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει», σημειώνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιάννης Μπιώτης προσθέτοντας ότι «σε μια πόλη όπως η Λάρισα θεωρούμε αυτονόητο την αλληλοβοήθεια και θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε ανάγκη που θα προκύψει τηρώντας βέβαια τις αρχές του σεβασμού και της νομιμότητας».

Επίσης από σήμερα το πρωί θα υπάρχουν κουμπαράδες αγάπης για την Ελένη σε καταστήματα στη Λάρισα. Συγκεκριμένα πρόκειται για το κατάστημα της κ. Κερασίνας Τσιάτσιαβα στην οδό Σεφέρη 100, στο κατάστημα της κ. Αθηνάς Βρέκου στην οδό Ταγματάρχου Βελισαρίου 46 και Κύπρου και στο Studio Angel Photography στην οδό Δήμητρας.

 ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Συναυλία αλληλεγγύης με τη συμμετοχή Λαρισαίων καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου στον προαύλειο χώρο του Μύλου στις 9 το βράδυ, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη της μικρής Λαρισαίας Ελένης Μαβίδη. Οι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για μια βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που θα έχει ελεύθερη είσοδο, όμως όσοι το επιθυμούν μπορούν να αγοράζουν στην είσοδο ένα κουπόνι αξίας 5 ευρώ. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη συναυλία θα διατεθούν στην οικογένεια της μικρής για την κάλυψη των εξόδων της θεραπείας της.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Είναι μόλις 3 ετών και ήδη βλέπει το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής. Η μικρή Λαρισαία, Ελένη Μαβίδη, περνά τις μέρες της σε ένα ψυχρό δωμάτιο της Παιδο-ογκολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Πριν επτά περίπου μήνες, τον περασμένο Νοέμβριο, διαγνώστηκε με Παρασπονδυλικό Σάρκωμα Ewing, που αποτελεί την πιο κακοήθη μορφή νεοπλάσματος των οστών.

Έκτοτε έχει υποβληθεί σε έξι σχήματα χημειοθεραπείας, όμως η νόσος δεν αντιμετωπίστηκε και η επέμβαση, προκειμένου να αφαιρεθεί ο όγκος, κρίνεται εκτός από επιβεβλημένη και άμεση. Δυστυχώς, λόγω του σημείου, στη σπονδυλική στήλη, όπου εντοπίζεται το σάρκωμα η εγχείρηση είναι εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη και μόνο δύο χειρουργοί – σε ιδιωτικά θεραπευτήρια της χώρας, σύμφωνα με τους γονείς της μικρής, δέχονται να την πραγματοποιήσουν. Κι εδώ είναι που το δράμα της οικογένειας γίνεται ακόμη πιο βαθύ, καθώς και οι δύο γονείς της Ελένης Μαβίδη, Γιάννης και Σάντρα είναι άνεργοι, ενώ έχουν ακόμη τρία ανήλικα παιδιά να φροντίσουν και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στο υπέρογκο ποσό που απαιτείται για τη θεραπεία της.

Η οικογένεια απηύθυνε έκκληση για βοήθεια προκειμένου η 3χρονη να καταφέρει να πραγματοποιήσει τη σωτήρια επέμβαση που πρέπει να γίνει άμεσα. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τους Γιάννη και Σάντρα Μαβίδη στα τηλέφωνα 6971-552373 και 6976-301623.

Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι: GR3401107820000078200872709 Εθνική Τράπεζα δικαιούχος Ελένη Μαβίδη.

Ζ.Π.

Πηγή: Ελευθερία Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου