Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Πρεμιέρα του θεατρικού έργου του Π. Λάλου "Λεξάντρα ή Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον"


Η αφίσα της παράστασης


 Γράφει ο Παύλος Λάλος,

Το άλλο Σάββατο 28 Οκτ. 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης Θεσ/νικης θα έχει πρεμιέρα του θεατρικού έργου μου "Λεξάντρα ή Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον". Είναι το πρώτο μου έργο που ανεβαίνει σε παράσταση και έχω μια γλυκιά προσμονή.

Στο έργο ακούγεται και το τραγούδι μου ΛΕΞΑΝΤΡΑ: Τα σύννεφα ξεσκονίζει η Λεξάντρα/ φυτεύει τα γεράνια η γιαγιά υφάντρα/ "το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον"/ είναι το μοτίβο της το δύσβατο./ Μνήμες απ' Ανατολή η Λεξάντρα/ τις έχει για γλυκό κουταλιού/ τις έχει για γλυκό η Λεξάντρα/ η γιαγιά η υφάντρα..............  

Γράφει ο σκηνοθέτης της παράστασης (ανιψιός ) Θεόφιλος Λάλος:

"Το επόμενο Σ-Κ στις 28 και 29 Οκτωβρίου καθώς και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί σε πρώτη πανελλήνια παράσταση το θεατρικό έργο του συγγραφέα Παύλου Λάλου "Λεξάνδρα ή το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον" σε δική μου σκηνοθεσία με τη Σμαρώ Τσιφουτίδου στον ομώνυμο ρόλο και με συμμετοχή του Αγαθοκλή Γαρδίκη και τις: Μαρία Θεοδοσίδου και Άννα Παπαγιαννάκη να ερμηνεύουν τα τραγούδια της παράστασης άνευ συνοδείας οργάνου στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης στις 8 το βράδυ. Πριν την παράσταση θα υπάρξει αφιέρωμα στη φίλη, συνεργάτιδα, ηθοποιό Βάντα Ερμείδου που δυστυχώς χάσαμε πρόσφατα, για να τιμήσουμε τη μνήμη της, για την προσφορά της στο θέατρο. Από Δεκέμβριο η παράσταση θα ταξιδέψει σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κρανιά Ελασσόνας και ίδωμεν". ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!


*Το Ιστολόγιο Κρανέας Ελασσόνας εύχεται θερμά συγχαρητήρια στον Παύλο Λάλο και τον Θεόφιλο Λάλο για αυτή τη σύμπραξη και καλή επιτυχία στο θεατρικό έργο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου