Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Μεγάλη νίκη του Νίκου Γάτσα - Τελικά Αποτελέσματα

 


Μεγάλη νίκη του νυν Δημάρχου Ελασσόνας Νίκου Γάτσα και της Παράταξης "Δύναμη Συνεργασίας" για τον Δήμο Ελασσόνας καταγράφουν τα τελικά αποτελέσματα από τη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών. 

Επικράτησε άνετα του Νίκου Ευαγγέλου με διαφορά ποσοστού πάνω από 10% και επανεκλέγεται Δήμαρχος Ελασσόνας από την πρώτη Κυριακή. 

Έτσι, οι έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας διαμορφώνονται ως εξής: 

Νίκος Γάτσας "Δύναμη Συνεργασίας": 17 έδρες

Νίκος Ευαγγέλου "Αλλάζουμε": 11 έδρες

Δημήτρης Αβρανάς Λαϊκή Συσπείρωση Ελασσόνας": 1 έδρα


Δείτε τα τελικά αποτελέσματα για τον Δήμο Ελασσόνας Συνολικά: 



Δείτε τα τελικά αποτελέσματα στη Δημοτική Ενότητα Αντιχασίων: 


Δείτε πατώντας ΕΔΩ τα αποτελέσματα από όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας αλλά και τους σταυρούς όλων των υποψηφίων, όπως καταγράφονται από την Ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών. Για να δείτε τους σταυρούς των υποψηφίων επιλέγετε στο ορθογώνιο παράθυρο (πάνω δεξιά) τη Δημοτική Ενότητα που επιθυμείτε να δείτε και κατόπιν τσεκάρετε το τετραγωνίδιο "Υποψήφιοι Σύμβουλοι". Δείτε για παράδειγμα τη σταυροδοσία στην Ελασσόνα πατώντας ΕΔΩ και τη σταυροδοσία στη Δημοτική Ενότητα Αντιχασίων πατώντας ΕΔΩ

* Να σημειώσουμε, και πάλι, πως η ενσωμάτωση των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από τη σελίδα του ΥΠΕΣ είναι ακόμη σε διαδικασία ολοκλήρωσης. 


* Το Ιστολόγιο Κρανέας Ελασσόνας  εύχεται θερμά συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα. Ευχόμαστε στον ίδιο και στα μέλη της παράταξής του, αλλά και σε όλα τα μέλη που από την 1 Ιανουαρίου 2024 και για πέντε χρόνια θα συγκροτήσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, υγεία, δύναμη και πάντα διάθεση προσφοράς για τον τόπο μας. Υγεία και δύναμη ευχόμαστε και σε όλα τα νέα μέλη των νέων τοπικών συμβουλίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου