Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

2 χρόνια ιστολόγιο Κρανέας Ελασσόνας


Σε δύο ημέρες, αγαπητοί/ες φίλοι/ες και συμπατριώτες/ισσες, κλείνουμε δύο χρόνια λειτουργίας του "Ιστολογίου Κρανέας Ελασσόνας". Ήταν 22 Δεκεμβρίου 2012 όταν αποφασίσαμε με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας να δημιουργήσουμε αυτό το ιστολόγιο αφιερωμένο στον τόπο μας και στους ανθρώπους του, αλλά και γενικά στον πολιτισμό, τις τέχνες, τα γράμματα και την άποψη.
Σ' αυτό το χρονικό διάστημα της λειτουργίας μας αναρτήθηκαν 297 διαφορετικά θέματα με πληθώρα άρθρων ποικίλου περιεχομένου για τον τόπο μας και όχι μόνο. Επίσης, αναρτήθηκαν χιλιάδες φωτογραφίες και δεκάδες βίντεο προβάλλοντας τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους πολλούς συνεργάτες μας, συμπατριώτες και φίλους, που μας στέλνουν συνεχώς άρθρα, απόψεις, παρεμβάσεις, φωτογραφίες και βίντεο συμβάλλοντας καίρια στην προβολή του τόπου μας και των προβλημάτων του και συμμετέχοντας σ' αυτό το δημόσιο διάλογο μέσα από το ιστολόγιό μας με γνώμονα πάντα την αγάπη για τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε είτε εμείς οι ίδιοι είτε οι γονείς μας και οι παππούδες μας.
Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς τους πραγματικά εκατοντάδες καθημερινούς αναγνώστες μας, συμπατριώτες και φίλους. 
Κάνουμε ο,τι μπορούμε καλύτερο με αντικειμενικότητα, χωρίς παρωπίδες και κραυγές, και πάντα ανοιχτοί σε όλες τις θέσεις και τις απόψεις από όπου κι αν ξεκινάνε και... συνεχίζουμε...

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες και ένα νέο έτος με ελπίδα, αισιοδοξία και περισσότερη αγάπη!

"Ιστολόγιο Κρανέας Ελασσόνας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου