Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας:Πολιτιστικό Τριήμερο


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας και Περιχώρων "Η Ξηροκρανιά", Βασίλης Λ. Παπαγιάννης, και το Δ.Σ. του Συλλόγου, καλούν με την παρακάτω πρόσκληση όλους τους συμπατριώτες και φίλους να πλαισιώσουν όλες τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Τριημέρου στην αίθουσα του Συλλόγου στη Λάρισα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύλλογος Κρανιωτών Λάρισας σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις του πολιτιστικού τριημέρου «Δεκέμβριος 2014».
Στην αίθουσα του συλλόγου θα λειτουργεί καθημερινά  από την Παρασκευή 12/12 έως και την Κυριακή 14-12-14 και ώρες 7:30 μμ έως 10:00 μμ, έκθεση ζωγραφικής και ανάγλυφων πινάκων.

Συμμετέχουν με τα έργα τους οι εικαστικοί:
Μπατσίλας Βασίλης
Προβίδας Λάμπρος
Ρέντας Χρήστος
Φακής Νίκος

Επίσης την Κυριακή 14-12-14 και ώρα 20:00 μμ θα γίνει παρουσίαση Βιβλίου – Λευκώματος με θέμα την Ιερά Μονή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος «Παλαιοκαρυάς» Κρανέας, του Βασιλείου Ν. Τσολάκη, έκδοση του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας.
Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Γιώργος Μπαλής.
Θα συντονίσει ο εκπαιδευτικός Θανάσης  Παπατζέλος.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται στην αίθουσα του συλλόγου Καραθάνου 33 και θα ολοκληρωθούν με μουσικό πρόγραμμα της ομάδας «Χορικός Διθύραμβος».
Είσοδος Δωρεάν

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

2 σχόλια:

  1. Κάποια στοιχεία για τον κο Τσολάκη;;Όσοι είμαστε μακριά και δεν θα παραβρεθούμε καλό είναι να ξέρουμε κάποιες παραπάνω πληροφορίες.

    "dey"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βασίλης ο Τσολάκης είναι αρχιτέκτονας - μηχανικός με καταγωγή από τον Τύρναβο. Ασχολείται ενεργά με τον πολιτισμό και την τοπική ιστορία γράφοντας και δημιουργώντας και ποικιλία ντοκιμαντέρ με ανάλογα θέματα. Πολλά από τα ντοκιμαντέρ του παίζονται στο "Θεσσαλία tv". Μπορεί κάποιος επίσης να μπει στο κανάλι του στο youtube και να δει όλα τα ντοκιμαντέρ του μαζί και αυτό για την Μονή Μεταμορφώσεως της Παλαιοκαρυάς στην Κρανιά Ελασσόνας.

      Διαγραφή