Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Κρεμασμένη από τη... γέφυρα η γυμνάστρια Σταυρούλα Γκανάτσα


Η  γυμνάστρια Σταυρούλα Γκανάτσα

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώθηκε ήδη το αναλυτικό πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ Πηνειού. Η συμπατριώτισσά μας γυμνάστρια Σταυρούλα Γκανάτσα θα παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα Aerial Flow Yoga κάτω από την κεντρική γέφυρα του Πηνειού στην Λάρισα.
Το Ιστολόγιό μας εύχεται καλή επιτυχία στην Σταυρούλα και πάντα να "πετάει" στη ζωή της.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2017

Κρεμασμένη από τη… γέφυρα!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά...έρχεται να ταράξει τα νερά, όχι με ένα απλό "κρέμασμα", αλλά με την απόλυτη ταύτιση της Aerial με το Φεστιβάλ Πηνειού.

Παράλληλα, η Aerial Flow Yoga από τη Σταυρούλα Γκανάτσα γιορτάζει τα δυο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαιών στο Μύλο του Παππά. 

Προσκαλούμε όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους, την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 20.00 κάτω από την κεντρική γέφυρα, να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες της Αerial... Καθώς το σύνθημα στο φεστιβάλ είναι να μην μένουμε αμέτοχοι... Ενεργή συμμετοχή λοιπόν!

Το πρόγραμμα ξεκινάει με Αerial για παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών, συνεχίζει για εφήβους και ενήλικες... Και δεν θα μπορούσε να λείπει η παιδική ομάδα και η ομάδα των ενηλίκων της Αerial για ένα show που πρέπει να δείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου