Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Η σελίδα του Συνδέσμου Κρανιωτών Θεσσαλονίκης "Η Χράπα"



Ο Σύνδεσμος Κρανιωτών Θεσσαλονίκης "Η Χράπα" αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα, η οποία αφορά, τόσο τους Κρανιώτες της Θεσσαλονίκης, όσο και τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι διαμένουν σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Στην αίθουσα του Συνδέσμου στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης οι συμπατριώτες μας δημιουργούν πολιτισμό μέσα από μια αληθινά οικογενειακή ατμόσφαιρα.


Στο πλαίσιο όλων αυτών των πλούσιων δραστηριοτήτων του Συνδέσμου εντάσσεται και η δημιουργία σελίδας/κοινότητας στο facebook με την επωνυμία "Σύνδεσμος Κρανιωτών Ελασσόνας Θεσσαλονίκης - Μακεδονίας " Η Χράπα".
Καλούμε όλους τους συμπατριώτες και φίλους να κάνουν like στη σελίδα του Συνδέσμου για να είναι ενήμεροι κάθε φορά για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου και όχι μόνο. Στη σελίδα μπορείτε επίσης να δείτε δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις της "Χράπας".


Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να εισέλθετε στη σελίδα του Συνδέσμου Κρανιωτών Θεσσαλονίκης - Μακεδονίας, να κάνετε like και να περιηγηθείτε σε αυτήν: 


Συγχαίρουμε θερμά τον Πρόεδρο Γιώργο Δ. Λάλο και τα μέλη του Συνδέσμου, καθώς επίσης και όλους τους συμπατριώτες μας για την ανάπτυξη όλων αυτών των πρωτοβουλιών, οι οποίες τιμούν τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη στο έργο τους.

*Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου