Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ασημένιο μετάλλιο για το 1ο ΓΕΛ Ελασσόνας


ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ


Το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Κύπρου-Ελλάδας 2019 κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Ελασσόνας. Το «final-4» της φετινής διοργάνωσης διεξήχθη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Κλειστό της Αναγέννησης Δερύνειας στην ελεύθερη Αμμόχωστο.


Η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Ελασσόνας ηττήθηκε στον χθεσινό τελικό από τη Σχολή Μωραΐτη με 3-0 σετ (23-25, 9-25, 24-26) και κατετάγη στη 2η θέση. Η ουσία είναι ότι τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ Ελασσόνας με την εν γένει παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα κέρδισαν το χειροκρότημα και έδειξαν ότι το μέλλον τούς αξίζει.
Στην 3η θέση τερμάτισε το Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης που στον μικρό τελικό νίκησε το Λύκειο Απ. Πέτρου και Παύλου Λεμεσού με 3-0 σετ.
1ο ΓΕΛ Ελασσόνας (Θαν. Κουρομπίνας): Διβράμη, Καζατζή, Κορακίδη, Μπαλογιάννη, Τσιγγέλη, Τσίμπα, Σεβαστού (Λ), Γεωργιάδη, Σιάτρα, Τσιάτσικα, Χατζηβασίλη.


* Το "Ιστολόγιο Κρανέας Ελασσόνας" συγχαίρει θερμά όλα τα κορίτσια και όλους όσοι συνετέλεσαν σε αυτή τη μεγάλη νίκη της ομάδας. Όλη η Επαρχία Ελασσόνας είναι περήφανη για αυτή τη διάκριση. Να σημειώσουμε πως στην ομάδα είναι και δύο κορίτσια με καταγωγή από την Κρανιά: η Διβράμη και η Κορακίδη.

Αποστολή ενημέρωσης: Γιώργος Μπαλής

3 σχόλια:

  1. μεγάλη διάκριση, μπράβο στα κορίτσια και ειδικά στα κρανιωτούλια!
    μπορεί κάποιος γυμναστής ή άλλος σχετικός να μας πει με λίγα λόγια τι σημαίνει μία τέτοια διάκριση ή παρόμοιες για τα παιδιά σχετικά με την μοριοδότηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις; είναι κάτι που καλό είναι να γνωρίζουν όλα τα παιδιά, γιατί πέρα από τη χαρά του αθλητισμού αν υπάρχει και ένα κίνητρο αποτελεί και μία επιβράβευση, και πολλοί δεν το γνωρίζουν καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο διακριθείς αθλητής, για να μπεί πλέον στον πίνακα διακριθέντων αθλητών και να λάβει το ευεργέτημα, πρέπει μαζί με τα μόρια να έχει πιάσει το 100% της βάσης της σχολής που επιθυμεί.

    - Για τα σχολικά πρωταθλήματα ο συντελεστης -πλην ΤΕΦΑΑ- που παραμένει ίδιος στο 20%, αλλάζει η προσάυξηση για τις υπόλοιπες σχολές, για την 1η θέση σε 8% από 10%, για την 2η θέση σε 6% από 8% και για την 3η θέση σε 4% από 7%.
    Στη διάθεσή σας, Δημήτρης Γεωργούλας γυμναστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλ. το 100% τι σημαίνει; ότι πρέπει ένας μαθητής να πιάσει ούτως ή άλλως τη βάση της σχολής; και μετά αυτή η προσαύξηση σε τι βοηθάει; τι παραπάνω δίνει στο μαθητή που έχει διακριθεί σε ένα άθλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή