Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Ενημέρωση από τον Δικηγόρο Χρήστο Πατούνα για όσους νόσησαν




* Από τον συμπατριώτη μας, δικηγόρο στη Θεσσαλονίκη, Χρήστο Πατούνα, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΤΟΥΝΑ
ΔΙΔΑΚΤΟΡΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ
ΕΓΝΑΤΙΑ  35
54624 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κρανιά, 1.5.2019

Αγαπητοί συμπατριώτες !

Παρακαλώ όσοι από εσάς κατά τις ημέρες του Πάσχα έχετε  αρρωστήσει από το πόσιμο νερό του δικτύου υδροδότησης της Κρανιάς παρακαλώ
                                   Εφόσον το επιθυμείτε

Να επικοινωνήσετε  μαζί μου για να  ενημερωθείτε  για τα δικαιώματά σας.

Από σήμερα και όλες τις επόμενες ημέρες θα είμαι στην Κρανιά, για να με συναντήσετε.

Τηλ.  6948751228

Γραφείο : ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΑΝΕΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ
                              ΩΡΕΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    ΣΗΜΕΡΑ  ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ :  18:00 ΜΕΧΡΙ 22:00
ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ 9:00 ΤΟ ΠΡΩΊ ΜΕΧΡΙ  20 :00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ EMAIL
                      patunas@otenet.gr

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ  Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ  Η΄ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η΄ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ
Σε περίπτωση περιστατικών με επιπλοκές λόγω διαβήτη ή άλλων παθήσεων, μικρών παιδιών, γήρατος και κλπ. κατόπιν επικοινωνίας μπορώ να σας επισκεφθώ και κατ’ οίκον.
Θα ακολουθήσει  και νεότερη ανακοίνωση.

Με τιμή

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΟΥΝΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

2 σχόλια:

  1. Τα περιστατικά είναι πάρα πολλά. Η συντριπτική πλειοψηφία όμως των ανθρώπων δεν επισκέφθηκαν τα κέντρα υγείας, είναι άνθρωποι μεγάλοι και με άλλα προβλήματα υγείας, η μετακίνηση δεν είναι εύκολη, και για οικονομικούς λόγους. Κάποιοι πήγαν στο κέντρο υγείας ελασσόνας, περισσότεροι στη δεσκάτη, οι υπόλοιποι υπέφεραν σπίτια τους. μαζί τους και οι οικογένειες συγχωριανών που πήγαν στο χωριό για Πάσχα, σχεδόν όλοι ασθένησαν επιστρέφοντας στον τόπο διαμονής τους τη Δευτέρα.
    Ποιος κάτοικος του χωριού μπορεί να βγει και να πει ότι τα περιστατικά ήταν 25 ή 30; Έστω και ένας. Τόσα πήγαν στην Ελασσόνα. Το χωριό τη Δευτέρα ήταν έρημος τόπος, δεν κυκλοφορούσε άνθρωπος μια τέτοια γιορτινή μέρα. οι ασθενείς ήταν εκατοντάδες, σε όλες τις οικογένειες.
    Τοπικό ΜΜΕ γράφει ότι το γεγονός πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις σε σχέση με το εύρος των περιστατικών, είπαν «ιατρικοί κύκλοι» της περιοχής. Το αντίθετο ακριβώς συνέβη στην πραγματικότητα. Το θέμα έπαιξε χαμηλά στα ΜΜΕ σε σχέση με τον αριθμό των ασθενών, δεν είχαν ορθή ενημέρωση. Μια βόλτα μέχρι την Κρανιά τη Δευτέρα θα έδινε την πραγματική απάντηση.
    Η ουσία όμως δεν είναι τι γράφουν τα ΜΜΕ ή πόσοι πήγαν στα κέντρα υγείας. Η ουσία είναι ότι υπήρξε ένα πολύ σοβαρό και μαζικό περιστατικό δημόσιας υγείας στο χωριό μας, που έβαλε σε κίνδυνο ευπαθή και μη πληθυσμό, από τύχη δεν είχαμε τα χειρότερα. Οπωσδήποτε να αποκαλυφθούν τα αίτια, να ληφθούν μέτρα για το μέλλον. Δεν πρέπει να μείνουν σκιές, για το χωριό μας εμείς πρέπει να ενδιαφερθούμε, να μην αιωρείται καμία αμφιβολία για παρόμοια φαινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανακοινώθηκε κάτι για τα αποτελέσματα της έρευνας; πότε θα μάθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή