Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Χρίστος Ζαφείρης: "Η Θεσσαλονίκη των Οθωμανών"


Από τον Παύλο Λάλο,

Ο χωριανός Κρανιώτης συγγραφέας - δημοσιογράφος Χρίστος Ζαφείρης (που με τιμά με τη φιλία του) παρουσίασε στις 12 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη το νέο του βιβλίο, εύχομαι καλοτάξιδο. Από δικά του λόγια: 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ" ΣΤΗ ΔΕΒΘ
Ήταν μια γλυκιά βραδιά, ανοιχτόκαρδη, με συγκίνηση, με πολλούς φίλους και εραστές της πόλης η παρουσίαση του βιβλίου μου ''Η Θεσσαλονίκη των Οθωμανών'' στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου την Κυριακή το βράδυ (12/5). Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την μαζική παρουσία σας και την αγάπη σας. Ευχαριστώ τους φίλους παρουσιαστές, τον Γιώργο Σκαμπαρδώνη, τον Ιάκωβο Μιχαηλίδη και τον Σταύρο Τζίμα......".

Το Ιστολόγιο "Κρανέα Ελασσόνας" εύχεται στον συμπατριώτη μας Χρίστο Ζαφείρη να είναι καλοτάξιδο και αυτό το βιβλίο του. Το ποιος είναι ο Χρίστος Ζαφείρης το γνωρίζουν όχι μόνο οι απανταχού Κρανιώτες και Θεσσαλονικείς, αλλά και πολλοί άνθρωποι ανά την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Το όνομα του Χρίστου Ζαφείρη έχει συνδεθεί με την ελεύθερη, τη μάχιμη, αλλά και την ερευνητική δημοσιογραφία. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Χρίστο Ζαφείρη υγεία και καλή συνέχεια στο πολύπλευρο έργο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου