Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

"Έφυγε" ο Παύλος Γκουνέλας


Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση (ως προς την ώρα) η εξόδιος ακολουθία του αειμνήστου Παύλου Γκουνέλα θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 24 Μαΐου και ΩΡΑ 13.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λάρισας. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 12 μ.μ.

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα πως "έφυγε" από κοντά μας σε ηλικία 56 ετών ο συμπατριώτης μας Παύλος Γκουνέλας. Ο θάνατος του Παύλου είναι μεγάλη απώλεια τόσο για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της Λάρισας, όσο και για τους απανταχού Κρανιώτες. Ο Παύλος ήταν διευθυντής στο 27ο και εν συνεχεία στο 37ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας και υπήρξε δάσκαλος και άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στην παιδεία και στη μάχιμη εκπαίδευση. Τον τελευταίο καιρό έδινε γενναία και διακριτικά τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του. Όλοι όσοι είχαμε την ευλογία να τον γνωρίσουμε, θα τον θυμόμαστε για το μοναδικό του ήθος, την αγάπη του για την παιδεία και την πολυσχιδή δραστηριότητά του.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους, τα αδέλφια του, τους πολυπληθείς φίλους του και τους συγγενείς του. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Θα μείνει σε όλους μας αξέχαστος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου