Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Χάρης Γκοντούρας - Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας


Φίλες και φίλοι,

    Eίναι ιδιαίτερη τιμή για μένα, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλη ευθύνη, η πρόταση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Νικόλαου Τσιλιμίγκα, να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας». 
    Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου και τις γνώσεις που διαθέτω, για την προκοπή και ανάπτυξη του τόπου μας, διακατεχόμενος από το πνεύμα του διαλόγου, της συνεννόησης και του αλληλοσεβασμού. 
Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί, θα προσπαθήσουμε, θα αγωνιστούμε και στο τέλος θα πετύχουμε, σύμφωνα πάντα με την λογική, ότι πάνω απ’ όλα, προέχει το κοινό καλό. 

Ειλικρινά δικός σας 
Χαρίσιος Γκοντούρας
Υποψήφιος ΠεριφεριακόςΣύμβουλος


«Ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών για την ανάδειξη των Περιφερειακών Αρχών, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των Θεσσαλών πολιτών, ώστε, με την στήριξή τους, να ηγηθώ της Νέας Περιφερειακής Αρχής της Θεσσαλίας. Πρόκειται για μια απόφαση, που εκπορεύεται αποκλειστικά και μόνο από την εσωτερική ανάγκη και στάση ζωής να υπηρετώ τους Ανθρώπους, την Κοινωνία, τον ευλογημένο τόπο της Θεσσαλίας που μας γέννησε.
Σε όλους εσάς τους πολίτες της Θεσσαλίας, που εκκινούμε από την ίδια αρχή ζωής, την προσφορά στον πολίτη και στην κοινωνία, απευθύνω ανοιχτό και ευρύ κάλεσμα.
Προσκαλώ τους νέους, που αρνούνται να εμπιστευθούν το πολιτικό σύστημα, τους επιστήμονες, που με πόνο αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο μας, τους αγρότες, που παράγουν τον πλούτο της Θεσσαλίας, τους ανθρώπους της επιχειρηματικότητας, που αξιώνουν φιλοεπενδυτικό πνεύμα και φιλική διοίκηση για να προσφέρουν εργασία, τις γυναίκες, στις οποίες πρέπει να δώσουμε τα ερείσματα για να είναι μητέρες και εργαζόμενες, αφού εκείνες είναι ο στυλοβάτης της οικογένειας και της κοινωνίας.
Σε αυτή την Kοινωνική Πρόσκληση δεν υπάρχουν κομματικές γραμμές, διακρίσεις και οριοθετήσεις.
Πρόκειται για την πιο ανοιχτή και καθολική πρόσκληση προς το σύνολο των πολιτών που συμμερίζονται τους προβληματισμούς, τις θέσεις και τις αξίες μας.
Υπηρετούμε την αρχή, που προτάσσει την ευγενή άμιλλα, τη σύνθεση απόψεων και πολιτικών πρωτοβουλιών, στη βάση πάντα μιας διοίκησης με κυρίαρχο στοιχείο την αξιοκρατία, για να αποτελέσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρότυπο άσκησης λειτουργίας και αναπτυξιακής πολιτικής. Με γνώμονα πάντα την Ηθική της Ευθύνης.»

Νικόλαος Τσιλιμίγκας, 

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας 
«Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου